Skip to main content

De la Tânărul Papă la Sacrificiul. O româncă din serialul cu Jude Law de pe HBO, rol în producţia Antenei 1

 
De la Tânărul Papă la Sacrificiul. O româncă din serialul cu Jude Law de pe HBO, rol în producţia Antenei 1

Din Tânărul Papă de pe HBO, în Sacrificiul pe Antena 1. Un nume nou se alătură echipei de actori din serialul Ruxandrei Ion, de la Antena 1.

Publicitate

Este vorba despre actriţa Mădălina Bellariu, cea care va evolua în sezonul doi din Sacrificiul - Alegerea.

Bellariu a apărut şi în două episoade din „Tânărul Papă”, pe HBO. Potrivit IMDb, românca a jucat în episoadele cinci şi zece din primul sezon al serialului.

Actriţa a studiat actoria la Londra. A jucat în filme şi seriale în limba engleză şi italiană, iar acum va face primul ei rol în limba română.

Totodată, rolul din Sacrificiul va fi şi primul în limba română pentru Madălina Bellariu.

Ce va face în Sacrificiul: Personajul său revine în România pentru un nou început

În serialul Sacrificiul o va interpreta pe Maria, un personaj care se întoarce în România pentru "un nou început", anunţă reprezentanţii postului.

Mădălina Bellariu, despre noul rol:

„Consider că în meseria de actor avem ceva de învăţat încontinuu, iar pentru mine este o onoare să joc alături de asemenea nume din industrie. Mi-am dorit să filmez ceva în limba română şi pentru părinţii mei, voiam să le fac o bucurie.

Pe această cale vreau să îi mulţumesc doamnei Ruxandra că a avut încredere în mine, că voi interpreta personajul Maria în cel mai frumos mod posibil şi abia aştept să văd şi reacţia telespectatorilor. Sunt sigură că nu au cum să nu o îndrăgească pe Maria”, spune actriţa.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • oana m. oana m.
    sachel-Copila aceea este top 3 chesti enervante din sacrificiul, urmate de zavoranca si dorian popa care nu stiu ce cauta aici, plus ca copila are tone de scene, nici nu ma mir ca au avut audiente extrem de slabe, pare un serial de luat mai mult la misto, realizat in mare graba.
  • lele lele
    ...unde le gasesc pe toate actritele astea fara niciun fel de carisma sau Dumnezeu?
  • Foxy Foxy
    Sachel@ cred ca am vazut.pe antena un alt promo pt sez 2, dezastru mama, si stai sa te gandesti ca bani au avut, cred ca numai vede ruxandra buget de la stat pt seriale, sau sa prinda la antene 2 episoade pe saptamana cu serialele ei....
  • Foxy Foxy
    Sachel@si prea multa siropeala frate...am vazut ceva cu fata noua ..joaca sec si asta...ruxandra ion incearca sa schimbe pe ultima suta de metri multe.da nu merge asa..unde a vazut ea sa schimbi protagonista? Chiar i-am.scris pe instagram intri in toamna cu una iesi din iarna cu alta. Cuplul ioana-andrei a fost construit f prost de la inceput, nu am vazut.o conversatie emotionanta intre ei...ruxandra vrea multe...nici nu stii.cui se adreseaza serialul... stefania aia sincer trebuia scoasa din sez 2.
    Umplutura totala!
  • Sachel Sachel
    @Foxy. Asa e, plus ca multe personaje isi petreceau timpul cu ea, in loc sa-si vada de viata lor. Amza nu facea nimic sa se apropie de Iris sau sa-si petreaca timpul cu prietenii lui Mario si Antonio, Andrei si Ioana erau cu Stefania de mana si la mare si la munte. Un personaj-copil facut pentru a trage de timp. Doar Robert a avut dreptate cand i-a spus Ioanei : "Mai lasa-ma cu Stefania asta, ca are un tata".
  • Foxy Foxy
    Sachel@ vai da ce enervanta este stefania aia....ma sacaie pe creier
  • Sachel Sachel
    Aoleu, acum n-o sa mai scapam de asta laudandu-se cu Jude Law, asa cum nu scapam de laudarosenia Maiei Morgenstern cu Mel Gibson al ei.
    Sper ca in sezonul 2 au micsorat rolul copilului Stefania. Ce au mai folosit-o ca sa traga de timp! Cand iti era lumea mai draga, avea copilul o problema si purta interminabile discutii cu mama invizibila, de 2 ori si-a pierdut vocea, de 2 ori a fost in coma.
  • foxy foxy
    Poate sa o aduca si pe jolie, daca scenariul este prost cum a fost sez 1 e jale mare!!!!!! Plus regia lasa de dorit. Ruxandra Ion daca nu vrea sa ajunga sa fie data afara si de la antene, sa angajeze naibi scenaristi, alt regizor etc

Trimite un comentariu

sus