Skip to main content

Jurnalista Camelia Csiki, TVR: 22 decembrie, ultimul interviu cu Cristina Țopescu. A fost pentru ultima oară în direct

 
Jurnalista Camelia Csiki, TVR: 22 decembrie, ultimul interviu cu Cristina Țopescu. A fost pentru ultima oară în direct

„În 22 Decembrie, Cristina a fost pentru ultima oară în direct, la TVR. Era bine!”, scrie jurnalista TVR Camelia Csiki.

Aceasta a rememorat pe Facebook ultima întâlnire cu Cristina Țopescu, cea care a fost găsită decedată în locuința sa, după trei săptămâni în care nu a putut fi contactată. 

Publicitate

Este vorba despre un interviu de câteva minute pe care i l-a luat în seara de 22 decembrie, la un eveniment ce comemora evenimentele din Decembrie 1989. 

„Era așa emoționată în ultima seară când ne-am întâlnit, emoționată că trebuie să citească numele câtorva eroi ai Revoluției din 1989, în public, în fața Ministerului de Interne. Și am ascultat-o, mi-au dat lacrimile când a citit...pentru că plângea!”, povestește Camelia Csiki. 

Reamintim că jurnalista Cristina Țopescu a fost găsită de poliție, duminică seara în locuința sa, după ce nu a mai putut fi contactată de aproximativ trei săptămâni.

Cristina Țopescu, fiica regretatului comentator Cristian Țopescu, s-a născut în Oradea în 1960. A început să scrie la revista Cinema, iar în 1991 s-a alăturat redacţiei TVR. A lucrat la Prima TV și apoi la Antena 3 (până în 2017).

Postarea jurnalistei Camelia Csiki

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Cristina Topescu a fost o sfanta, am urmarit activitatea ei si interviurile pe care le-a dat sau le-a luat cu privire la protectia animalelor. Ma mir cum s-a abtinut si a vorbit decent cu unii... Temperamentul meu sangvin nu l-ar fi lasat pe Bogdan Chirieac sa scape asa usor. Ea vorbea de cruzime, iar el cita din biblie. Cred ca am spus suficient.

Trimite un comentariu