Skip to main content

FOTO. Concurenții „obișnuiți” de la Survivor: O contabilă, o vloggeriță, o femeie de serviciu sau un profesor de canto, printre nume

 
FOTO. Concurenții „obișnuiți” de la Survivor: O contabilă, o vloggeriță, o femeie de serviciu sau un profesor de canto, printre nume

FOTO. După ce și-a aflat concurenții „vedetă”, show-ul Survivor și-a aflat și cele zece nume ale oamenilor obișnuiți. 

O contabilă, o vloggeriță, o femeie de serviciu, un profesor de canto, dar și un dansator profesionist sau un manager de restaurant se regăsesc pe lista celor zece concurenți „nevedete” din competiția care va debuta în curând la Kanal D. 

Publicitate

Printre cele zece vedete care au intrat deja în concursul prezentat de „Taticool” Dan Cruceru îi amintim pe Augustin Viziru, Ruby, Elena Ionescu (fosta solistă Mandinga) sau fostul fotbalist Mihai Onicaș (Steaua București și U Cluj).

Lista completă a concurenților Survivor România - AICI

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, lista celor zece concurenți obișnuiți din competiția Survivor:

Adriana Popescu este din București, are 29 de ani și e mama unei fetițe de 4 ani. În prezent lucrează într-un magazin cu articole sportive. A practicat handbal de performanță timp de 19 ani și de 6 ani joacă la echipa de rugby Universitatea Cluj.

„Am decis să particip la Survivor România pentru fetița mea, Eva. Vreau să înțeleagă că și femeile sunt puternice, nu neaparat fizic, cât mai ales psihic. Vreau să câștig competiția și sper ca telespectatorii care mă vor privi să spună <Da! Femeile pot! O mămică a câștigat Survivor!> Noi, mamele, suntem niște supraviețuitoare", spune Adriana Popescu.

Elena Karina Fetica este o tânăra de 24 de ani, din Craiova. Este masterandă în Internațional Economics și Business Administration, absolventă a Facultății de Finanțe Bănci și este pasionată de mașini, având propriul ei vlog dedicat industriei auto. Este o pasionată de fitness și, timp de 3 ani, a practicat kickboxing. 

„Particip la Survivor România ca să îmi demonstrez mie însămi că pot face față oricărei provocări. Țelul meu este să câștig. Sunt o fire bătăioasă, cred că am atuurile necesare pentru a supraviețui", spune Elena Karina Fetica despre motivele care o aduc în competiție.

Ema (Emanuela Carmen Huruiala) are 30 de ani, este din Reșița și este de profesie contabilă. Face sport din pasiune, mersul la sala fiind o constantă în viață sa.

„Particip la Survivor România în primul rând ca să scap de monotonia de zi cu zi. Sunt sigură că pot face față acestui experiment inedit. Am lucrat foarte mulți ani în agricultură și mă pot adapta ușor", explică Emanuela Carmen Huruiala.

Lola (Lilia Crudu) este o tânără de 32 de ani din Chișinău care locuiește de 12 ani în București. Este antrenor personal de fitness, agent de vânzări pentru asigurări de viață și Mc. 

„Sunt în această competiție pentru a-mi demostra mie și familiei mele că sunt puternică și pentru a-l face pe fratele meu mândru de mine. Accept orice provocare din partea vieții. Vreau să am ce le povesti copiilor și nepoților mei", afirmă Lilia Crudu.

Claudia Mirela Rostaş are 28 de ani, este din Cluj Napoca și lucrează ca femeie de serviciu, iar în timpul liber activează ca voluntar în beneficiul copiilor orfani. A practicat judo, handbal, volei încă din copilărie.

"Îmi place experiența Survivor, am urmărit formatul și îmi doresc să văd dacă anii de sport mă vor ajută acolo. Îmi doresc să fiu în Dominicană și să lupt", spune aceasta.

Andrei Ciobanu, în vârstă de 29 de ani, este profesor de canto la Colegiul Național de Arte George Apostu din Bacău. Merge la sală de 13 ani, joacă fotbal săptămânal și a practicat timp de doi ani tenis de câmp. A experimentat și înot, handbal, volei, dar și schiul.

„Particip la Survivor România ca să trăiesc cea mai tare experiență din viață mea! Vreau să mă cunosc în situații limită, vreau să mă autodepăşesc, vreau să învăț și să fiu din ce în ce mai bun. Sunt ambițios, puternic, plin de încredere, pregătit să depășesc orice obstacol. Știu să pierd, deși nu-mi place. Vreau să demonstrez oamenilor și copiilor că se poate, că visele devin realitate!", spune Andrei Ciobanu.

Remus Laurențiu Mihai are 41 de ani și locuiește în București. Este pasionat de zbor și este pilot de elicopter și de avion. Practică paraşutismul însă a încercat și sporturile dure, precum shodokan, thai shin do. De aproape trei ani merge zilnic la antrenamente de fitness și, de curând, și-a descoperit o nouă pasiune, cascadoria, fiind parte dintr-o echipă de cascadori. Și-a făcut și o firma de organizare evenimente aviatice.

„Am ales acest gen de concurs pentru că dintotdeauna am urmărit o astfel de provocare, cu oameni din medii diferite, cu caractere care se cunosc cu adevărat atunci când se află în situații limită, dincolo de confortul zilnic. Doar așa te cunoști cu adevărat.

Consider că nicio provocare nu este suficient de mare pentru aceia care doresc să-și scrie singuri destinul. Aștept cu nerăbdare să mă cunosc mai bine, atât ca relaționare socială cât și ca abilități. Toți vom descoperi luptătorul din noi, gata să-și provoace și să-și depășească limitele", spune Remus Laurențiu Mihai.

Cristian Marius Ioniță, are 27 de ani, este originar din București și de trei ani s-a stabilit în Reading, Marea Britanie, unde este managerul unui restaurant. A practicat arte marțiale, kick-boxing și wushu timp de 13 ani, fiind multiplu campion național la cele două ramuri sportive.

„Particip la Survivor România pentru a ieși din zona de confort și pentru a-mi depăși limitele. Am mare încredere în forțele proprii și în echipa mea", a spus acesta.

Emanuel Neagu are 23 de ani și este dansator profesionist. Este originar din Cocoraştii Colț, județul Prahova, dar locuiește în București. A încercat toate sporturile, însă marea lui pasiune a fost dansul, care i-a devenit și profesie.

„M-am înscris la Survivor România din pasiune pentru sport și pentru adrenalină, pentru necunoscut. Mă consider un tip rezistent, creativ și mă descurc în orice situație", spune acesta.

Andi Constantin are 28 de ani și este originar din Băicoi, Prahova. Este atlet de performanță, practică fitness de peste 10 ani și este multiplu campion național la această ramură sportivă. Are ca background sportiv și karate, kick-boxing și kempo și, în paralel, timp de 11 ani, a jucat fotbal. Andi este antreprenor și creator de conținut online. În prezent locuiește în București.

„Am ales să particip la Survivor România pentru că sunt un adept al provocărilor, am o fire competitivă și pentru că simt nevoia de o ieșire din cotidian, de o schimbare de direcție de la regulile înguste ale societății", spune Andi Constantin.

Citește și:

GALERIE FOTO

  • Adriana Popescu este din București, are 29 de ani și e mama unei fetițe de 4 ani. În prezent lucrează într-un magazin cu articole sportive.
  • Andi Constantin are 28 de ani și este originar din Băicoi, Prahova. Este atlet de performanță, practică fitness de peste 10 ani și este multiplu campion național la această ramură sportivă
  • Andrei Ciobanu, în vârstă de 29 de ani, este profesor de canto la Colegiul Național de Arte George Apostu din Bacău.
  • Claudia Mirela Rostaş are 28 de ani, este din Cluj Napoca și lucrează ca femeie de serviciu, iar în timpul liber activează ca voluntar în beneficiul copiilor orfani.
  • Cristian Marius Ioniță, are 27 de ani, este originar din București și de trei ani s-a stabilit în Reading, Marea Britanie, unde este managerul unui restaurant.
  • Elena Karina Fetica este o tânăra de 24 de ani, din Craiova. Este masterandă în Internațional Economics și Business Administration
  • Emanuel Neagu are 23 de ani și este dansator profesionist. Este originar din Cocoraştii Colț, județul Prahova, dar locuiește în București.
  • Ema (Emanuela Carmen Huruiala) are 30 de ani, este din Reșița și este de profesie contabilă. Face sport din pasiune, mersul la sala fiind o constantă în viață sa.
  • Lola (Lilia Crudu) este o tânără de 32 de ani din Chișinău care locuiește de 12 ani în București.
  • Remus Laurențiu Mihai are 41 de ani și locuiește în București. Este pasionat de zbor și este pilot de elicopter și de avion.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu