Skip to main content

GAFĂ. BBC, imagini cu LeBron James la o știre despre moartea lui Kobe Bryant. Televiziunea și-a cerut scuze pe post și pe Twitter

 
GAFĂ. BBC, imagini cu LeBron James la o știre despre moartea lui Kobe Bryant. Televiziunea și-a cerut scuze pe post și pe Twitter
Foto | Hepta

Confuzie la BBC. Imagini cu baschetbalistul LeBron James, în contextul în care Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter au generat confuzie într-un material de pe BBC.

LeBron James era și el menționat în știrea despre Kobe Bryant, dar nu se explica corect de ce. Postul de televiziune a folosit imagini cu LeBron James fără să explice contextul în care sunt prezentate, scrie News.ro.

Publicitate

Imaginile făceau referire la faptul James l-a întrecut pe Bryant ca număr de puncte marcate în carieră. Totuși, vocea din off nu a explicat de ce pe ecran au apărut imagini cu LeBron James, notează aceeași sursă. 

Televiziunea a rectificat materialul și și-a cerut scuze în direct, cât și pe Twitter. 

La finalul buletinului de ştiri al BBC, prezentatoarea și-a cerut scuze:

„În materialul despre moartea lui Kobe Bryant, într-unul dintre segmente, am arătat din greşeală imagini cu un alt jucător de baschet, LeBron James. Ne cerem scuze pentru eroare”, a spus aceasta potrivit News.ro. 

De asemenea, editorul BBC News Paul Royalll a scris pe Twitter: „Prezentăm scuze pentru această eroare umană, care este sub standardele programului nostru”, notează sursa citată. 

Kobe Bryant a murit duminică, împreună cu fiica lui în vârstă de 13 ani şi alte şapte persoane, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit în apropiere de Los Angeles.

A jucat 20 de ani pentru echipa Los Angeles Lakers și a fost de cinci ori campion al NBA. Renunțase la cariera sportivă în 2016. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu