Skip to main content

GAFĂ. BBC, imagini cu LeBron James la o ştire despre moartea lui Kobe Bryant. Televiziunea şi-a cerut scuze pe post şi pe Twitter

 
Foto | Hepta
Foto | Hepta

Confuzie la BBC. Imagini cu baschetbalistul LeBron James, în contextul în care Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter au generat confuzie într-un material de pe BBC.

Publicitate

LeBron James era şi el menţionat în ştirea despre Kobe Bryant, dar nu se explica corect de ce. Postul de televiziune a folosit imagini cu LeBron James fără să explice contextul în care sunt prezentate, scrie News.ro.

Imaginile făceau referire la faptul James l-a întrecut pe Bryant ca număr de puncte marcate în carieră. Totuşi, vocea din off nu a explicat de ce pe ecran au apărut imagini cu LeBron James, notează aceeaşi sursă.

Televiziunea a rectificat materialul şi şi-a cerut scuze în direct, cât şi pe Twitter.

La finalul buletinului de ştiri al BBC, prezentatoarea şi-a cerut scuze:

„În materialul despre moartea lui Kobe Bryant, într-unul dintre segmente, am arătat din greşeală imagini cu un alt jucător de baschet, LeBron James. Ne cerem scuze pentru eroare”, a spus aceasta potrivit News.ro.

De asemenea, editorul BBC News Paul Royalll a scris pe Twitter: „Prezentăm scuze pentru această eroare umană, care este sub standardele programului nostru”, notează sursa citată.

Kobe Bryant a murit duminică, împreună cu fiica lui în vârstă de 13 ani şi alte şapte persoane, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit în apropiere de Los Angeles.

A jucat 20 de ani pentru echipa Los Angeles Lakers şi a fost de cinci ori campion al NBA. Renunţase la cariera sportivă în 2016.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Claudiu Claudiu
    Imaginile cu LeBron au fost preluate si de TVR la stirile de la matinal.

Trimite un comentariu

sus