Skip to main content

Emisiunea „România în direct” are un nou prezentator. Cine vine în locul lui Moise Guran

 
Emisiunea „România în direct” are un nou prezentator. Cine vine în locul lui Moise Guran

Europa FM aduce un alt nume în locul lui Moise Guran la cârma emisiunii „România în direct”. Jurnalistul Tudor Mușat va realiza, începând de luni (13.15), emisiunea interactivă cu ascultătorii Europa FM, „România în direct”.

Publicitate

El este deja parte a echipei radioului încă de anul trecut, de când s-a lansat emisiunea de interviuri „Piața Victoriei”, la care va continua, de altfel, să contribuie ca și până acum.

Tudor Mușat

„Mă bucur să mă reîntâlnesc în direct cu ascultătorii, așa cum am mai făcut-o de-a lungul carierei mele de jurnalist și abia aștept să reîncep!

Apreciez foarte mult când cineva găsește timpul și curajul de a-și susține părerea în public, contribuind la găsirea de soluții, așa că aveți în mine un interlocutor atent și prietenos, dar gata să vă provoace cu contraargumente. Ca atare, vom avea discuții dinamice, în care cât mai multe voci să se facă auzite.

Conversația cu sens și dezbaterea civilizată sunt adevărate mărci ale Europa FM și mă bucur că pot, și în acest fel, să le susțin și să le promovez".

„România în direct” este un brand al Europa FM încă de la lansarea postului, acum 20 de ani. Emisiunea a fost prezentată la începuturi de Robert Turcescu, de Adrian Ardelean și, apoi, de Moise Guran. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu