Skip to main content

Emisiunea „România în direct” are un nou prezentator. Cine vine în locul lui Moise Guran

 
Emisiunea „România în direct” are un nou prezentator. Cine vine în locul lui Moise Guran

Europa FM aduce un alt nume în locul lui Moise Guran la cârma emisiunii „România în direct”. Jurnalistul Tudor Muşat va realiza, începând de luni (13.15), emisiunea interactivă cu ascultătorii Europa FM, „România în direct”.

Publicitate

El este deja parte a echipei radioului încă de anul trecut, de când s-a lansat emisiunea de interviuri „Piaţa Victoriei”, la care va continua, de altfel, să contribuie ca şi până acum.

Tudor Muşat:

„Mă bucur să mă reîntâlnesc în direct cu ascultătorii, aşa cum am mai făcut-o de-a lungul carierei mele de jurnalist şi abia aştept să reîncep!

Apreciez foarte mult când cineva găseşte timpul şi curajul de a-şi susţine părerea în public, contribuind la găsirea de soluţii, aşa că aveţi în mine un interlocutor atent şi prietenos, dar gata să vă provoace cu contraargumente. Ca atare, vom avea discuţii dinamice, în care cât mai multe voci să se facă auzite.

Conversaţia cu sens şi dezbaterea civilizată sunt adevărate mărci ale Europa FM şi mă bucur că pot, şi în acest fel, să le susţin şi să le promovez".

„România în direct” este un brand al Europa FM încă de la lansarea postului, acum 20 de ani. Emisiunea a fost prezentată la începuturi de Robert Turcescu, de Adrian Ardelean şi, apoi, de Moise Guran.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    banii lui voiculescu erau buni inainte , acum te crezi mare revolutionar izmene
  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    Emisiunea de pe Europa FM a fost o replică a emisiunii făcută de Andrei Gheorghe la Pro FM, „13-14 cu Andrei”.

    Este de apreciat că această emisiune rezistă, atât emisiunea de prânz de la Pro FM cât și celelalte replici, atât de la radiourile cu acoperire națională cât și la cele locale, și-au încetat emisia.
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    @Mihail. Ai dreptate, am adaugat. Multumesc
  • Mihail Stefano Mihail Stefano
    Sa nu uitam si de Adrian Ardelean - intre 2008 si 2010.

Trimite un comentariu

sus