Skip to main content

De pe podium, la pupitrul știrilor sportive. Un fost model, noua față a știrilor sportive de la Look Plus

 
De pe podium, la pupitrul știrilor sportive. Un fost model, noua față a știrilor sportive de la Look Plus

De pe podium, la pupitrul știrilor din sport. Raluca Moș, cu experiență de 10 ani în modeling, a dat rolul de model pe cel de prezentatoare TV.

Va fi noua „față” a știrilor sportive de la postul Look Plus.

Publicitate

Jurnalul cu Raluca Moș se vede pe post de luni până vineri, de la ora 18:30. Totodată, jurnalul este și o producție lansată recent de postul Look. 

„Știrile Look sunt un sportshow gândit să celebreze sportul și pasiunea pentru el, să le ofere telespectatorilor acces la cele mai mari vedete din sport și în sânul celor mai iubite echipe, goluri de văzut pe repeat, faze memorabile și momente incredibile”, spun reprezentanții postului TV. 

Raluca Moș a lucrat 10 ani în industria modelingului. A avut contracte cu agenții din Asia, Statele Unite și toate capitalele modei din Europa (Paris, Milano, Londra sau Berlin).

De asemenea, a semnat numeroase campanii de imagine pentru branduri internaționale de îmbrăcăminte, accesorii sau produse de înfrumusețare.

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Da, păcat că nu o vedem în format HD... Poate va trece la DigiSport în locul Cameliei Bălțoi și așa o vom putea vedea și HD :D
  • Mulțumesc pentru informație. Este frumoasă, sper că se va descurca și cu sportul. Îi urez succes!
  • Cea mai bună dovadă că în tara asta poate să facă oricine orice. Mai ales in televiziune. Vă dați seama ce competențe in materie de sport are după 10 ani de modelling! Dar ce, la Look e nevoie de competențe?

Trimite un comentariu