Skip to main content

Mâncare, business și călătorii. Europa FM aduce rubrici noi. Cine sunt invitații permanenți? Unde se vor auzi?

 
Mâncare, business și călătorii. Europa FM aduce rubrici noi. Cine sunt invitații permanenți? Unde se vor auzi?

Nume noi se alătură postului Europa FM, din luna februarie. Lorand Soaresz Szasz, Răzvan Pascu și chef Cezar Munteanu se vor auzi săptămână de săptămână în emisiunile postului de radio. 

Publicitate

Mai exact, emisiunea Drum cu prioritate, difuzată zilnic de luni până vineri pe segmentul 14.00 - 18.00, îi va găzdui pe cei trei specialiști care vor veni cu sfaturi despre călătorii, business și mâncare. 

Ciprian Dinu, director de programe Europa FM:

„Anul 2020 a început foarte frumos la Europa FM, cu cele mai creșteri de audiență din România. Cifrele vin după un an plin, în care postul nostru de radio a reușit sa fie prezent și, mai ales la înălțime, în toate momentele relevante.(...)

Mă bucur foarte mult să îi avem alături pe Lorand Soaresz Szasz, Răzvan Pascu și Chef Cezar Munteanu din acest sezon. Cu ei vom descoperi poate un pic mai mult bucuria de a trăi, de a afla lucruri noi, idei noi, destinații inedite."

Despre noile rubrici, în continuare:

În fiecare luni, Răzvan Pascu va aduce “Doza de turism”. În cadrul rubricii, va povesti despre destinații turistice de suflet pentru români, despre tradiții, obiceiuri și curiozități turistice de prin toată lumea, dar și despre locuri și evenimente autentice din România sau trenduri din turism, și va oferi sfaturi pentru antreprenorii din domeniu.

„Îmi propun ca la Doza de turism să conving cât mai mulți ascultători Europa FM să călătorească mai des și să se bucure de viață și de experiențe memorabile, să investească în experiențe de călătorie și în amintiri de viață pe meridianele lumii.

Nu știu să existe un mod mai plăcut și mai util pentru suflet de a cheltui banii decât prin călătorii. Sunt pasionat de domeniul turismului și sunt fericit că am șansa de a călători prin lume atât de mult, inclusiv cu grupuri de turiști români. Pentru mine este ca o binecuvântare și o pasiune să vorbesc despre turism și să le ofer celorlalți sfaturi și ponturi de călătorie”, spune Răzvan Pascu.

Lorand Soares Szasz va aduce, în fiecare miercuri, „Minutul de Business".

Este specializat în creșterea accelerată a IMM-urilor. Lorand Soares a ajutat - prin cursuri, consultanță și coaching - peste 200.000 de firme să își crească vânzările și să își eficientizeze operațiunile, spun reprezentanții Europa FM.

A scris 6 cărți de business și dezvoltare personală care au fost vândute în zeci de mii de exemplare. În martie 2019 a infintat upriserz.ro, o platforma on-line care conține zeci de cursuri de dezvoltare personală, profesională și de antreprenoriat, pe bază de abonament.

„Mie îmi revine să vorbesc despre afaceri și dezvoltarea personală în cadrul interventilor mele și doresc să arăt că nu toți trebuie să fim antreprenori dar toți putem aveam o gândire antreprenorială. Mă bucur mult pentru această colaborare și abia aștept să ne auzim pe undele radio”, spune Lorand Soares Szasz, fondatorul Upriserz.

Vinerea, Chef Cezar Munteanu aduce rubrica "Mâncare cu principii". Tot el se va auzi și la final de săptămână, în „Weekend cu prietenii”, la rubrica “Rețeta de bun gust”.

„Viziunea mea despre bucătărie este: simplitate, bucurie, sănătate și principii.

Cum să mâncăm sănătos, ce să să punem în pachețelul pentru școală, ce înseamnă armonia dintre ingrediente, și nu numai, vom discuta, împreună, la Europa FM, într-o rubrica pe măsură ta: Mâncare cu principii", spune Chef Cezar Munteanu. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu