Skip to main content

„Vedete în sălbăticie”, cu Bear Grylls se vede la National Geographic, după patru sezoane la Discovery

 
„Vedete în sălbăticie”, cu Bear Grylls se vede la National Geographic, după patru sezoane la Discovery

Bear Grylls are de luna aceasta două „case”. Cel puțin în România. El se va vedea și pe National Geographic, dar și la Discovery Channel cu aceeași emisiune, dar sezoane diferite.

Postul National Geographic va difuza de duminică, 19 ianuarie, de la 21.00, cel mai nou sezon - al cincilea - al emisiunii Vedete în sălbăticie, cu Bear Grylls. În paralel, un sezon mai vechi al emisiunii, al patrulea, este deja difuzat pe Discovery Channel, televiziunea care a avut primele patru sezoane ale emisiunii de supraviețuire. 

Publicitate

Sezonul cinci al emisiunii Vedete în sălbăticie, cu Bear Grylls, cel difuzat pe National Geographic, este format din 10 episoade.

„Echipa acestei producții este atât de entuziasmată de colaborarea cu National Geographic pentru cel de-al cincilea sezon al seriei noastre de aventuri”, a spus Grylls.

„Sunt foarte mândru că fiecare dintre marile nume hollywoodiene care mi s-a alăturat în aceste escapade în sălbăticie a avut parte de o memorabilă. Asta face sălbăticia, ne poartă deseori către limita extremă pentru a ne răsplăti cu curaj și hotărâre și o mândrie ce nu are preț.”

Lista completă a celebrităților care au acceptat provocarea lui Grylls îi include pe:

  • Alex Honnold – cățărător profesionist și primul care s-a cățărat în solo integral pe peretele El Capitan (915 m) din munții Yosemite (Free Solo)
  • Armie Hammer – actor nominalizat la Globul de Aur (Call Me by Your Name, On the Basis of Sex, The Social Network)
  • Brie Larson – actriță câștigătoare a premiului Oscar (Captain Marvel, Room, Unicorn Store)
  • Bobby Bones – personalitate de radio (The Bobby Bones Show), câștigător al sezonului 27 al Dancing with the Stars din America
  • Cara Delevingne – model internațional celebru, prezență puternică în social media și actriță premiată (Valerian and the City of a Thousand Planets, Suicide Squad, Paper Towns)
  • Channing Tatum – actor și dansator premiat (Foxcatcher, 21 Jump Street, Magic Mike)
  • Dave Bautista – star de acțiune și fost luptător profesionist (Avengers: Endgame, Stuber, Guardians of the Galaxy)
  • Joel McHale – actor, comediant și personalitate on-air nominalizată la premiul Emmy (Community, Santa Clarita Diet, The Soup)
  • Rob Riggle – actor și comediant (Night School, Rob Riggle’s Ski Master Academy, 21 Jump Street)
  • Zachary Quinto – actor nominalizat la premiul Emmy (American Horror Story, Star Trek Beyond, NOS4A2)

Vedete în sălbăticie, cu Bear Grylls a fost creat de Bear Grylls și Delbert Shoopman. Seria a fost produsă de Electus, o companie Propagate și de Bear Grylls Ventures.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu