Skip to main content

YouTube Trending. Selly, Dorian Popa sau Florin Salam, printre cele mai populare clipuri pe YouTube în ultimele zile. Cine e azi pe primul loc în trending?

 
YouTube Trending. Selly, Dorian Popa sau Florin Salam, printre cele mai populare clipuri pe YouTube în ultimele zile. Cine e azi pe primul loc în trending?

YouTube Trending. Ce mai e-n tendințe pe YouTube? Două canale de animații, un clip al lui Selly, dar și o manea de la Florin Salam sunt în topul celor mai populare materiale de pe YouTube, în ultimele zile. 

Din top nu lipsește nici cântărețul Dorian Popa. 

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă lista primelor cinci clipuri din Trendingul YouTube-ului românesc:

1. Videoclipul animat „Cu Iordanu' prin sat” ocupă primul loc în secțiunea „Tendințe” pe YouTube-ul românesc în ultimele zile. 

Vine de pe canalul La povești cu Jimmy (un milion de abonați) și a strâns 800.000 de vizualizări în aproximativ patru zile

2. Pe locul secund se regăsește tot o animație comică, de pe canalul Doi Degeaba (1,2 milioane de abonați).

Se intitulează „Stelian în America” și a adunat aproape 400.000 de vizualizări în trei zile de la publicare. 

3. Pe locul al treilea îl avem pe Selly (2,4 milioane de abonați) cu o „reacție”. Selly a făcut un clip în care îi răspunde unui alt creator, RoVison. Acesta din urmă a publicat pe canalul său un material intitulat „Greșeli în 5Gang - Hocus Pocus”. 

„Reacționez la greșeli în 5Gang - Hocus Pocus”, postat de Selly acum trei zile, a adunat 620.000 de vizualizări

4. Florin Salam este încă în tendințe, cu o manea publicată în Ajunul Crăciunului.

Poartă titlul „10 ani de ghinion să ai” și în momentul de față ocupă locul patru în Trending și are peste 5,5 milioane de vizionări

5. Dorian Popa are și el un vlog în topul celor mai populare clipuri pe YouTube, la finalul acestei săptămâni.

Este făcut în colaborare cu Gami, un membru 5Gang. Se numește „Dorian vs. Gami - Cine cade primul de pe bandă” și are 360.000 de vizualizări în trei zile de la publicare. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu