Skip to main content

Dana Chera (ex-Grecu), despărțire de Antena 3. A anunțat că nu se mai întoarce la postul de știri

 
Dana Chera (ex-Grecu), despărțire de Antena 3. A anunțat că nu se mai întoarce la postul de știri

Jurnalista Dana Chera (fostă Grecu) a anunța că nu se mai întoarce la Antena 3, după cum a anunțatpe blogul personal.  

Publicitate

„Am decis că proiectul meu la postul național de știri să se oprească. Plec de la Antenă mulțumindu-le colegilor mei lângă care am crescut. De la care am învățat. Pe care i-am respectat și a căror simpatie am simțit-o onestă”, a scris jurnalista într-un text pe blog, în care povestește că primește des întrebări de la fani despre reîntoarcerea pe sticlă. 

„Motivul pentru care proiectul meu la Antena 3 se oprește ține de rațiuni personale. Simt nevoia unei provocări. Și, dacă ea va veni din mass media și mă voi potrivi unui alt proiect, voi continua să fiu jurnalist”, a mai spus jurnalista.

Aminitm că Dana Chera a intrat în concediu de maternitate, în urmă cu aproape doi ani. 

De ce nu se mai întoarce Dana Chera (fostă Grecu) la Antena 3, după concediul de maternitate? Jurnalista a acordat un interviu Paginademedia.ro în care vorbește despre motivele deciziei.

Citește și:

INTERVIU. Dana Chera Grecu: De ce nu se mai întoarce la Antena 3? „Pauza de doi ani m-a făcut să văd lucrurile altfel”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Țin minte, odată, că d-na de la Pagina de Media (nu sunt sigur că este d-na Bunea sau altcineva), spunea cât de greu este să cenzureze mereu comentariile, cu câtă ură sunt scrise. Am ajuns să înțeleg că și A3 urmărește doar niște interese, ale unora, la fel cum fac majoritatea trusturilor media. Nothing more, nothing less. De aceea, mă bucur că pașii d-nei Chera o poartă pe o altă cale. Totuși, prea multă ură pe aici, prin România, peste tot...Vorba celor de la Recorder: "Ne urâm și asta este tot ce mai contează'!

    Scuze d-nei de la paginademedia.ro, în numele tuturor celor care aruncă invective pe aici...

Trimite un comentariu