Skip to main content

DATABASE. Talent românesc recunoscut la nivel internațional Directorul de HR al GroupM devine Senior HR Advisor în cadrul agenției MediaCom EMEA

 
DATABASE. Talent românesc recunoscut la nivel internațional Directorul de HR al GroupM devine Senior HR Advisor în cadrul agenției MediaCom EMEA

DATABASE. Ana-Maria Bălan, unul dintre profesioniștii români de HR din industria de publicitate și media, este recrutată la nivel internațional.

Cu peste 17 ani de experiență în industria de HR și cu 6 ani de practică în industria de publicitate, Ana-Maria Bălan este numită Senior HR Advisor la nivel regional, în cadrul MediaCom, agenție de media parte din GroupM.

Publicitate

Anterior acestei numiri, Ana-Maria a ocupat funcția de Director de HR în cadrul GroupM România.

Din această poziție, a coordonat dezvoltarea strategiei de resurse umane, cu accent pe programe speciale de recrutare, motivare, dezvoltare și retenție.

Contribuția Anei la consolidarea unei echipe bine structurate în cadrul GroupM se traduce printr-o creștere a numărului de angajați cu aproximativ 50%, în concordanță cu dezvoltarea business-ului.

De asemenea, Ana-Maria a inițiat și coordonat proiecte de responsabilitate socială care au contribuit în mod direct la consolidarea imaginii de angajator de top a GroupM, pe piața locală.

Începând din această lună, Ana-Maria va fi direct implicată în dezvoltarea strategiei MediaCom, la nivel de Grup, cu un rol strategic în dezvoltarea business-ului.

La baza oricărui business functional pe termen lung stă un sistem de resurse umane bine pus la punct, vizionar, aplicat de oameni care ies din standardele de HR tradițional și care caută soluții adaptate prezentului.

Din această perspectivă, Ana-Maria va crea și va livra soluții inovatoare pentru angajații din țările din regiunea EMEA și va contribui la dezvoltarea brandului de angajator al MediaCom la nivel global.

Ce este Paginademedia Database:

Pachetul Database este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar și din alte câmpuri de activitate.

În secțiunea Database sunt prezentate detaliat serviciile companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât și free-lancerilor care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă.

Secțiunea Paginademedia Database este vizibilă în Home-Page, iar companiile prezente sunt afișate alternativ, la fiecare refresh al site-ului. Toate prezentările sunt listate în categoria Paginademedia Database.

Lista completă a companiilor din secțiunea Paginademedia Database, aici.

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro

Trimite un comentariu