Skip to main content

DATABASE. Talent românesc recunoscut la nivel internaţional Directorul de HR al GroupM devine Senior HR Advisor în cadrul agenţiei MediaCom EMEA

 
DATABASE. Talent românesc recunoscut la nivel internaţional Directorul de HR al GroupM devine Senior HR Advisor în cadrul agenţiei MediaCom EMEA

DATABASE. Ana-Maria Bălan, unul dintre profesioniştii români de HR din industria de publicitate şi media, este recrutată la nivel internaţional.

Publicitate

Cu peste 17 ani de experienţă în industria de HR şi cu 6 ani de practică în industria de publicitate, Ana-Maria Bălan este numită Senior HR Advisor la nivel regional, în cadrul MediaCom, agenţie de media parte din GroupM.

Anterior acestei numiri, Ana-Maria a ocupat funcţia de Director de HR în cadrul GroupM România.

Din această poziţie, a coordonat dezvoltarea strategiei de resurse umane, cu accent pe programe speciale de recrutare, motivare, dezvoltare şi retenţie.

Contribuţia Anei la consolidarea unei echipe bine structurate în cadrul GroupM se traduce printr-o creştere a numărului de angajaţi cu aproximativ 50%, în concordanţă cu dezvoltarea business-ului.

De asemenea, Ana-Maria a iniţiat şi coordonat proiecte de responsabilitate socială care au contribuit în mod direct la consolidarea imaginii de angajator de top a GroupM, pe piaţa locală.

Începând din această lună, Ana-Maria va fi direct implicată în dezvoltarea strategiei MediaCom, la nivel de Grup, cu un rol strategic în dezvoltarea business-ului.

La baza oricărui business functional pe termen lung stă un sistem de resurse umane bine pus la punct, vizionar, aplicat de oameni care ies din standardele de HR tradiţional şi care caută soluţii adaptate prezentului.

Din această perspectivă, Ana-Maria va crea şi va livra soluţii inovatoare pentru angajaţii din ţările din regiunea EMEA şi va contribui la dezvoltarea brandului de angajator al MediaCom la nivel global.

Ce este Paginademedia Database:

Pachetul Database este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea Database sunt prezentate detaliat serviciile companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Secţiunea Paginademedia Database este vizibilă în Home-Page, iar companiile prezente sunt afişate alternativ, la fiecare refresh al site-ului. Toate prezentările sunt listate în categoria Paginademedia Database.

Lista completă a companiilor din secţiunea Paginademedia Database, aici.

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus