Skip to main content

Antonio Momoc, validat decan al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București

 
Antonio Momoc, validat decan al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București
Foto: antoniomomoc.ro

Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării (FJSC) are un nou decan. Este vorba despre Antonio Momoc, director al departamentului de Antropologie culturală și Comunicare al FJSC, care a fost validat de Senatul Universității din București, după cum a anunțat acesta pe pagina sa de Facebook. 

Publicitate

„Vă anunț că Senatul Universități din București a validat votul pe care mi l-ați acordat în Consiliul Facultății și nominalizarea pe care a făcut-o Rectorul Universității din București, Marian Preda, de a prelua mandatul de decan al FJSC pentru următorii 4 ani”, a scris Momoc. 

Știu că nu va fi ușor, că reforme urgente și complicate se impun, că pentru orice schimbare în bine este nevoie de un efort major comun, mai ales de implicarea studenților și profesorilor și de sprijinul din partea industriei, a specialiștilor în comunicare, PR, Publicitate și Jurnalism.

Planul meu mangerial ca decan a avut în vedere sugestiile venite din partea profesioniștilor marcom și a ziariștilor prestigioși cu care am avut discuții înainte de a-mi asuma această candidatură și mă bazez pe sprijinul lor și o mai strânsă colaborare cu industria”, a mai continuat acesta. 

Alegerea lui Antonio Momoc vine după ce, în noiembrie 2019, fostul decan al FJSC, Anamaria Nicola, a demisionat, la aproape un an de când fusese numită, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.  

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu