Skip to main content

Ema Pendiuc, fostă realizatoare TVR, condamnare la închisoare în dosarul care îl viza pe tatăl ei, fost primar în Piteşti. Decizia nu este definitivă

 
Ema Pendiuc, fostă realizatoare TVR, condamnare la închisoare în dosarul care îl viza pe tatăl ei, fost primar în Piteşti. Decizia nu este definitivă

Fosta realizatoare TVR, Ema Pendiuc, condamnată şi ea şi dosarul în care tată ei, Tudor Pendiuc, fost primar al oraşului Piteşti, a primit opt ani de închisoare pentru fapte de corupţie.

Publicitate

Ema Pendiuc a fost condamnata la 5 ani de inchisoare pentru complicitate la luare de mita si spalare de bani. Instanta a confiscat de la Emanuela Ema Pendiuc apartamentul care ar fi fost primit mita de tatal sau.

Tudor Pendiuc a fost condamnat la 8 ani de inchisoare pentru fapte de coruptie in dosarul „Publitrans”, privind modul in care a cumparat 80 de autobuze, potrivit Ziare.com.

Cea mai recentă colaborare a Emei Pendiuc cu televiziunea publică a fost în vara anului trecut, când aceasta a realizat o serie de 10 ediţii ale emisiunii Drumul succesului, difuzată în weekend. Reprezentanţii TVR au declarat într-un răspuns pentru Paginademedia.ro că Ema Pendiuc nu mai are niciun fel de colaborare cu postul public.

Ema Pendiuc a prezentat şi realizat emisiuni la Televiziunea Română din anul 2008.

Ea a realizat „Alo, Bucureşti!”, „Jurnalul public”, „9409 Romantica”, în cadrul trustului Realitatea-Caţavencu, iar la Televiziunea Română: „Tema Zilei” (TVR 1) şi „Impact” (TVR 3). A fost producător al emisiunilor: „Iartă-mă” şi „Vreau să vină Moş Crăciun”, la care a lucrat alături de regretatul Valeriu Lazarov.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • livia pila livia pila
    Individa a fost un zero barat. Fără relevanta. Au promovat-o pe criterii politce fostul pdg Alxandru Sassu si fosta și actuala șefă a Stirilor, Madălina Rădulescu-Vochin., Facea rar si prost Tema zilei.
  • uk uk
    tasu a golit pitestiulde tot e primar de o viata..ce naste din pisica.....
  • Emi Emi
    Sry, ma uit la TV, dar nu neaparat la TVR.
    So, who is Ema?
    Cineva, cumva (eventual un TVR-ist din interior), ne poate lamuri mai mult ca articolul? Cineva care stie ce-si-cum?
  • Paco Paco
    Astia sunt marile valori promovate de sleahta PSD-ista din TVR.

Trimite un comentariu

sus