Skip to main content

VIDEO. Iohannis, apel către presă: „Responsabilitate și calm. Informați oamenii corect și constant, dar de o manieră echilibrată și fără excese”

 
VIDEO. Iohannis, apel către presă: „Responsabilitate și calm. Informați oamenii corect și constant, dar de o manieră echilibrată și fără excese”

VIDEO. „Nu există motive de panică. Este esențial să tratăm cu atenție situația, să ne informăm permanent din surse oficiale și credibile” a fost una dintre principalele declarații ale președintelui Klaus Iohannis, la finalul ședinței Consiliului Suprem de Apărare a Țării pe tema coronavirusului.

Președintele a venit și cu un apel pentru presă. A îndemnat la responsabilitate și calm.

Publicitate

De asemenea, a transmis un mesaj jurnaliștilor: 

„Informați oamenii corect și constant, dar de o manieră echilibrată și fără excese, fără încercări de a transforma aceste informări în ceva senzațional”

CITEȘTE ȘI: Coronavirusul. Cum să panichezi poporul, cu netul și televizorul! Au fost responsabile televiziunile și site-urile? 

Din declarațiile președintelui Klaus Iohannis:

  • Din păcate, am observat că abordarea mass-media a fost în unele cazuri inutil de alarmistă, fapt care generează o stare de anxietate nedorită în rândul populației
  • Informați oamenii corect și constant, dar de o manieră echilibrată și fără excese, fără încercări de a transforma aceste informări în ceva senzațional
  • Nu există motive de panică. Este esențial să tratăm cu atenție situația, să ne informăm permanent din surse oficiale și credibile
  • Autoritățile trebuie să-și intensifice eforturile de comunicare în ceea ce privește coronavirusul 
  • E nevoie de comunicare eficientă
  • Este esențial să tratăm pericolul cu care ne confruntăm cu responsabilitate și calm
  • Nu avem niciun caz de coronavirus în România, dar nivelul de mobilizare trebuie să rămână ridicat

Declarațiile președintelui Klaus Iohannis au venit la finalul ședinței Consiliului Suprem de Apărare a Țării pe tema coronavirusului. 

VIDEO. Declarațiile președintelui Klaus Iohannis de la finalul ședinței CSAT, pe tema coronavirusului

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu