Skip to main content

Serialul de comedie Mangalița revine odată cu iUmor la Antena 1, la finalul lunii februarie

 
Serialul de comedie Mangalița revine odată cu iUmor la Antena 1, la finalul lunii februarie

Serialul de comedie Mangalița se întoarce cu sezonul doi. Revine cu o nouă zi de difuzare, însă ora rămâne aproape neschimbată.

Sezonul doi din Mangalița va fi difuzat în fiecare sâmbătă, de la ora 22:30, după iUmor, anunță reprezentanții postului TV.

Publicitate

Producția, cu Alex Bogdan și Teodor Corban, revine pe 22 februarie, în aceeași zi cu debutul sezonului opt din iUmor

Primul sezon a debutat la finalul lui septembrie 2019 (duminica, de la ora 20:00). După primele șase episoade, cu audiențe modeste, a fost mutat vinerea, de la ora 22:15.

Despre serial. Producția îl are în centru pe Stelian Manole, primarul aflat în fruntea urbei de peste 20 de ani. Rolul acestuia este interpretat de Teodor Corban, cunoscut publicului din filme precum „A fost sau n-a fost?” sau „Poziția copilului” și câștigător al premiului Gopo, în anul 2016, pentru rolul din filmul Aferim.

Primarul orașului Mangalița, Stelian Manole, a câștigat toate alegerile de până acum cu unanimitate de voturi. În prezent, el trage sforile să obțină cel de-al optulea mandat consecutiv.

Filmările pentru serialul de comedie Mangalița s-au desfășurat pentru aproape două luni de zile în localitatea Bolintin Vale.

Citește și: 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu