Skip to main content

Noua emisiune cu măști de pe Pro TV are juriu: Ana Morodan și Codin Maticiuc, printre nume

 
Noua emisiune cu măști de pe Pro TV are juriu: Ana Morodan și Codin Maticiuc, printre nume

Cine va ghici vedetele care se ascund în spatele măștilor în noua emisiune Pro TV, Masked Singer? Postul de televiziune a anunțat juriului emisiunii cu măști pe care o pregătește pentru acest an. 

Este vorba despre Ana Morodan, vedetă online, cântăreața Inna, Horia Brenciu și Codin Maticiuc, un personaj care s-a remarcat în trecut în tabloide pentru viața sa mondenă și care, mai nou, este actor în filme.

Publicitate

În cadrul show-ului, pe care Pro TV îl pregătește pentru această primăvară, 12 celebrități vor apărea mascate din cap până în picioare la Masked Singer România. Vedetele vor oferi indicii care să-i ajute pe cei patru să ghicească cine se ascunde sub mască. 

Paginademedia.ro a anunțat încă din luna ianuarie, în exclusivitate, că Pro TV pregătește un nou format de emisiune, cu măști, după modelul consacrat de Dan Negru la Revelionul Starurilor. 

Ana Morodan:

„E mult mai mult decât o emisiune TV. E un megaparty spectacular, excesiv, extravagant, cu surprize dement de creative. Are tot ce trebuie ca să fie mai dement decât contesa Morodan: imprevizibil, secretomanie planetară, costume și scenografie incredibile, multe paiete, pene, perle, ștrasuri și entertainment care depășeste orice scenariu imaginat până acum. E ceva ce nu s-a mai făcut, nu s-a mai auzit, nu s-a mai inventat”.

Inna:

„Abia aștept să înceapă Masked Singer România, show-ul în care voi fi unul dintre cei patru detectivi. O să fie tare să descoperim împreună cel mai bine păstrat secret din istorie”, a spus aceasta.

Codin Maticiuc:

Nu este pentru prima oară când sunt contactat pentru un proiect TV, dar este pentru prima oară când accept. Masked Singer România este un proiect de o anvergură extraordinară și cu o investiție imensă, care m-a cucerit din prima secundă. Cred că mi se potrivește rolul acesta de „detectiv” și oricât de bine s-ar ascunde vedetele sub măști, oricare ar fi ele, le va fi greu să treacă de mine pentru că pe multe le cunosc personal. O să le fie greu cu mine, ce să mai…!”

Horia Brenciu:

„Masked Singer România este o nouă provocare pentru mine, pe care care am acceptat-o cu nerăbdare și emoție. Experiența mea de la Vocea României, unde am auzit sute de voci, mă va ajuta să descopăr cine sunt cei care țin ascuns cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii. Iar dacă e vorba de a deconspira vedete mascate, cred că sunt calificat pentru a fi în acest juriu. Hercule Poirot și Sherlock Holmes, cu tot cu doctorul Watson au fost eroii copilăriei mele. :-) Agahta Christie, Rodica Ojog Brașoveanu, Raymond Chandler m-au antrenat special pentru a deveni detectiv la Masked Singer România.” 

Citește și:

EXCLUSIV. Cântăreți cu mască, fără mască. Pro TV a luat formatul Masked Singer

OFICIAL. Pro TV anunță oficial formatul Masked Singer. Un fel de „Cu mască, fără mască”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu