Skip to main content

RECORD. Cel mai tare din ultimii 26 de ani! Filmul cu actorul Bromania l-a depășit pe cel cu regizorul Bromania. Miami Bici, peste recordul 5Gang în primul weekend

 
RECORD. Cel mai tare din ultimii 26 de ani! Filmul cu actorul Bromania l-a depășit pe cel cu regizorul Bromania. Miami Bici, peste recordul 5Gang în primul weekend

RECORD. Filmul cu actorul Bromania, mai tare decât cel cu regizorul Bromania. Miami Bici, pelicula cu Bromania (Matei Dima) și Codin Maticiuc, a devenit cel mai vizionat film românesc din ultimii 26 de ani după primul weekend de la lansarea în cinematografe. 

Peste 153.000 de spectatori au văzut, în primele zile de lansare, comedia regizată de Jesus del Cerro (regizorul serialului Vlad de la Pro TV).  

Publicitate

Astfel, a depășit recordul stabilit în primul weekend de filmul scos de vloggerul Selly - 5Gang: Un altfel de Crăciun, cu Matei Dima în rol de regizor. 

Recordul filmului cu Selly, din primul weekend, era de 146.000 de spectatori. 

Scenariul filmului „Miami Bici” este scris de Codin Maticiuc și Alex Coteț și produs Maticiuc, împreuna cu Matei Dima și regizorul Jesus del Cerro.

Matei Dima (Bromania), despre Miami Bici:

„Este un sentiment extraordinar să vedem cum munca pe care am început-o în urmă cu doi ani este admirată de atât de mulți oameni și mă bucur enorm că am mai doborât un record la un timp atât de scurt de la ultimul film, arătând întregii țări că dacă tu crezi cu adevărat în ceva, poți să reușești absolut orice.

Este un proiect care putea să nu meargă din multe motive, dar noi am tras cu dinții de la început până la final și l-am adus în punctul în care este.

Deși este admirat de mulți oameni acum, el va fi și mai apreciat timp, când se vor simți efectele acestor primi pași pe care îi facem în industria cinematografiei.”

Povestea filmului, pe scurt. Pelicula este filmată în cea mai mare parte în Statele Unite. Urmărește călătoria peste Ocean, plină de peripeții, a lui Piciu (Codin Maticiuc) și Bilă (Matei Dima). Ei pleacă la Miami în mijlocul iernii, pentru a trăi atât visul american, cât și visul românesc de a se îmbogăți rapid.

Odată ajunși în Statele Unite, cei doi intră într-o situație complicată din cauza lui Mișu, un român de cea mai joasă speță, stabilit în Florida, care deține afaceri suspecte.

Din distribuţie mai fac parte Florin Piersci Jr, Letiția Vlădescu, Arami Malaise, Chloe Malaise și Rene Toledo Jr.

VIDEO. Miami Bici - Official Movie Trailer

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu