Skip to main content

G4Media: Realitatea și PSD și-au făcut un „site de știri”: Realitatea din PSD. Ați ghicit! Va avea știri cu ce se întâmplă în PSD

 
G4Media: Realitatea și PSD și-au făcut un „site de știri”: Realitatea din PSD. Ați ghicit! Va avea știri cu ce se întâmplă în PSD

Cine zice că politica și presa nu pot face echipă? PSD și Realitatea Plus și-au făcut un proiect editorial comun. Un site de „știri”. Partidul Social Democrat și-a făcut un site de „știri”, branduit și cu sigla „Realitatea”, scrie site-ul G4Media.

Se numește Realitateadinpsd.net și publică, bineînțeles, știri din ... PSD. Site-ul este recent, multe dintre materiale fiind publicate în urmă cu câteva zile. 

Publicitate

De asemenea, site-ul are și o secțiune care trimite la materiale de pe Realitatea.net. 

Potrivit jurnaliștilor de la G4Media, de proiect s-ar ocupa Anca Alexandrescu, unul dintre consultanții PSD apropiați lui Liviu Dragnea. 

Ea a postat pe pagina de Facebook poze dintr-un studio, despre care G4 scrie că ar fi al Realității, cu hashtag-ul #newprojectcomingsoon.

Câteva titluri de pe Realitatea din PSD:

  • „Încotro vâslește PSD?”
  • „Șerban Nicolae, propus la șefia Senatului, agită apele în PSD”
  • „Marcel Ciolacu admite că va candida la alegerile interne din PSD” 

G4Media: O nouă emisiune la Realitatea Plus, cu Miron Mitrea invitat permanent

Realitatea Plus va avea și o nouă emisiune în prime-time-ul de weekend, de la 20:00 la 21:00. 

Emisiunea se va numi Culisele Puterii și va fi realizată de Gabriel Bălașu, unde fostul senator PSD Miron Mitrea va fi invitat permanent, mai menționează sursa citată. 

Unul dintre moderatorii va fi Alexandra Păcuraru, fiica lui Maricel Păcuraru, patronul Realitatății Plus.

Reamintim că Cozmin Gușă, celălalt proprietar al postului Realitatea Plus, a intrat în PSD la finalul anului trecut. Atunci, a declarat, pentru Paginademedia.ro, „renunță la coordonarea editorială a Realității”

Vezi știrea pe G4media

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu