Skip to main content

Richard Hammond, la Discovery, cu o nouă emisiune - Megastructuri cu Richard Hammond

 
Richard Hammond, la Discovery, cu o nouă emisiune - Megastructuri cu Richard Hammond

Discovery anunță debutul unei noi producții care îl are în prim-plan pe faimosul prezentator britanic – Richard Hammond, cunoscut pentru seria Top Gear. Noua emisiune va fi difuzată pe Discovery Channel, începând cu 8 februarie, de la ora 22:00. 

Publicitate

Producția este filmată în Marea Britanie, SUA, Germania, Italia, Austria și Olanda și include structuri de la cel mai lung tunel feroviar subteran din lume până la o navă de marfă de dimensiunea a patru terenuri de fotbal, anunță Discovery.

Richard Hammond:

„Abia aștept să ajung acolo și să explorez unele dintre cele mai geniale exemple de structuri inginerești în acțiune. Iubesc ingineria și știința din spatele ei, iar cu cât structurile sunt mai mari, cu atât mai bine.

Va fi o călătorie presărată cu distracție și plină de răspunsuri pentru cei mai curioși dintre telespectatori. Va fi fabulos! Aceasta este o producție fantastică și suntem nerăbdători să vă arătăm ce putem face.”

„Richard este un talent iconic în domeniul automobilismului, ale cărui pasiuni se învârt în zona științei, ingineriei și mașinilor. Astfel, de-a lungul episoadelor, fanii se vor bucura de o serie informativă, distractivă și originală, de proporții cu adevărat epice.”, a declarat Victoria Davies, SVP, General Manager pentru Discovery Inc în Europa Centrală și de Est, Țările Mediterane și Asia Centrală (CEEMCA).

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu