Skip to main content

Săptămână de Oscar. Joker, Parasite și filmul cu Brad Pitt și Leonardo DiCaprio se văd la cinema până duminică

 
Săptămână de Oscar. Joker, Parasite și filmul cu Brad Pitt și Leonardo DiCaprio se văd la cinema până duminică
Foto | Hepta

Săptămână de Oscar. Marele câștigător de la Oscar ajunge și pe marile ecrane din România. Pelicula „Parasite”, care și-a adjudecat cele mai importante premii la Oscarurile din acest an, se vede în sălile Cinema City în această săptămână.

Producția, care a câștigat premiul pentru Cel mai bun film, Cel mai bun regizor (Bong Joon Ho), Cel mai bun scenariu original (Bong Joon Ho) și Cel mai bun film internațional, este în cinematografe până duminică, 16 februarie. 

Publicitate

Pe lângă filmul sud-coreean, în cinema mai pot fi văzute și alte producții care au strălucit ediției cu numărul 92 a Oscarurilor. 

  • „Joker”, filmul care a dat Cel mai bun actor în rol principal - Joaquin Phoenix - mai este disponibil tot până duminică. A avut 11 nominalizări și a mai fost premiat și pentru Cea mai bună coloană sonoră originală.
  • „Once upon a time in hollywood”, care a dat Cel mai bun actor în rol secundar - Brad Pitt - se vede tot până pe 16 februarie pe marele ecran. Pelicula a avut 10 nominalizări și a mai fost premiat pentru Scenografie. 

Alte trei filme se mai vad la cinema:

  •  „Fiicele domnului March”, care a luat Oscarul pentru Cele mai bune costume (Jaqueline Durran) și a mai avut șase nominalizări. 
  • „Bombshell: Scandalul”, cu trei nominalizări, filmul a fost premiat pentru Machiaj și Coafură.
  • „La cuțite”, cu o nominalizare pentru categoria Scenariu Original, îi are în distribuție pe Daniel Craig, Chris Evans, Christopher Plummer, Jamie Lee Curtis, Katherine Langford sau Ana de Armas. 

VEZI și LISTA tuturor CÂȘTIGĂTORILOR de la GALA OSCAR 2020

Scădere drastică de audiență pentru Gala Oscar. Șapte milioane de oameni mai puțin ca anul trecut și aproape 20 de milioane față de acum șase ani

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu