Skip to main content

Săptămână de Oscar. Joker, Parasite şi filmul cu Brad Pitt şi Leonardo DiCaprio se văd la cinema până duminică

 
Foto | Hepta
Foto | Hepta

Săptămână de Oscar. Marele câştigător de la Oscar ajunge şi pe marile ecrane din România. Pelicula „Parasite”, care şi-a adjudecat cele mai importante premii la Oscarurile din acest an, se vede în sălile Cinema City în această săptămână.

Publicitate

Producţia, care a câştigat premiul pentru Cel mai bun film, Cel mai bun regizor (Bong Joon Ho), Cel mai bun scenariu original (Bong Joon Ho) şi Cel mai bun film internaţional, este în cinematografe până duminică, 16 februarie.

Pe lângă filmul sud-coreean, în cinema mai pot fi văzute şi alte producţii care au strălucit ediţiei cu numărul 92 a Oscarurilor.

  • „Joker”, filmul care a dat Cel mai bun actor în rol principal - Joaquin Phoenix - mai este disponibil tot până duminică. A avut 11 nominalizări şi a mai fost premiat şi pentru Cea mai bună coloană sonoră originală.
  • „Once upon a time in hollywood”, care a dat Cel mai bun actor în rol secundar - Brad Pitt - se vede tot până pe 16 februarie pe marele ecran. Pelicula a avut 10 nominalizări şi a mai fost premiat pentru Scenografie.

Alte trei filme se mai vad la cinema:

  • „Fiicele domnului March”, care a luat Oscarul pentru Cele mai bune costume (Jaqueline Durran) şi a mai avut şase nominalizări.
  • „Bombshell: Scandalul”, cu trei nominalizări, filmul a fost premiat pentru Machiaj şi Coafură.
  • „La cuţite”, cu o nominalizare pentru categoria Scenariu Original, îi are în distribuţie pe Daniel Craig, Chris Evans, Christopher Plummer, Jamie Lee Curtis, Katherine Langford sau Ana de Armas.

VEZI şi LISTA tuturor CÂŞTIGĂTORILOR de la GALA OSCAR 2020

Scădere drastică de audienţă pentru Gala Oscar. Şapte milioane de oameni mai puţin ca anul trecut şi aproape 20 de milioane faţă de acum şase ani

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus