Skip to main content

Cronica Cârcotașilor revine cu sezonul 41. Cum a ajuns Șerban Hudiu să prezinte emisiunea acum 20 de ani

 
Cronica Cârcotașilor revine cu sezonul 41. Cum a ajuns Șerban Hudiu să prezinte emisiunea acum 20 de ani

Emisiunea de satiră Cronica Cârcotașilor intră în cel de-al 20-lea an de existență. Producția prezentată de Ioana Petric, Codruț Kegheș (alias Cătălin Dezbrăcatu') și Șerban Huidu va debuta pe 5 februarie, în fiecare miercuri, de la orele 20.00.

Publicitate

În contextul împlinirii a 20 de ani de la Cronica Cârcotașilor, Șerban Huidu a povestit cum a ajuns să prezinte emisiunea. 

„În anul 2000, atunci când pregăteam prima ediție a emisiunii, căutam un prezentator. Dintre toți cei care veniseră mi-am dat seama că nimeni nu înțelegea ce voiam eu să scriu.

Așa am ajuns și prezentator la Cronica Cârcotașului. Nu mi-am închipuit niciodată că încercarea mea în media românească va ajunge să facă istorie și Cronica va deveni una dintre cele mai longevive emisiuni din România. La 20 de ani de Cronică aș vrea să vă aduc aminte că: "sunteti ceea ce priviți", a povestit Șerban Hudiu. 

Codruț Kegheș, alias Dezbrăcatu’:

„Am intenția de a da jos 6-7 kg și vreau să vorbesc cu Botezatu pentru a-mi schimba costumația. În rest, după atâția ani de Cronica Cârcotașilor noul este că suntem la fel.”

În acest timp, Ioana Petric: „Am făcut un team-building la munte unde ne-am distrat, ne-am relaxat și acum abia așteptăm să-i dăm drumul la treabă, cu forțe proaspete. Noul sezon este unul aniversar și știu că va fi unul foarte reușit pentru că avem o grămadă de subiecte, care mai de care.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu