Skip to main content

VIDEO. Viața lui Iulian Tănase după Guerrilla: "Mai visez câteodată că sunt la radio. Dar întodeauna sunt la Radio Guerrilla, nu la alt radio"

 
VIDEO. Viața lui Iulian Tănase după Guerrilla: "Mai visez câteodată că sunt la radio. Dar întodeauna sunt la Radio Guerrilla, nu la alt radio"

VIDEO. Iulian Tănase, fost Radio Guerrilla, un interviu de văzut, în studioul Paginademedia.ro. Scriitor, trainer de storytelling, acum și podcaster. Face două producții audio online - Tănase Show și RSS Reloaded

Publicitate

Idei din interviu: 

 • „Mai visez câteodată că sunt la radio. Dar întodeauna sunt la Radio Guerrilla, nu la alt radio."
 • „Când am plecat, mi se părea că din Radio Guerrilla a rămas mai puțin Guerrilla și mai mult Radio. Nu spun că era rău, doar că era altfel."
 • „Câteodată banii pe care îi primești pot fi, de fapt, extrem de scumpi. (...) Ce crezi, că în cazul Academia Cațavencu nu le-a ieșit milionul de euro pe nas?"
 • „N-aș merge la un alt radio pentru că mă regăsesc neaparat în ce fac alte radiouri sau în playlisturile lor. Am primit de exemplu o ofertă de la Smart FM, unde lucrează mulți prieteni.”
 • „Smart FM se apropie ca playlist de ce ar fi ok sa se audă la un radio, chiar Guerrilla pe bucăți e ok ca playlist. Doar eu nu mă mai regăsesc.”
 • „Eu și cu copiii mei suntem colegi de microfon, avem un podcast împreună. Jucăria asta cu podcastul mă ajută să nu-mi fie foarte dor de radio. Mi s-ar fi făcut foarte dor de radio dacă nu aș fi avut podcastul acesta.”
 • „La radio e o emoție și o energie pe care nu o ai la podcast.”
 • „Lumea mă cunoaște mai mult ca pe omul de radio. Nu o să mă oprească lumea pe stradă să facem o poză pentru că mi-a citit o poezie. Îmi face plăcere să scriu. Nu poți să trăiești din asta și nici nu mi-am asumat asta.” 
 • „Am avut o căsnice foarte lungă cu colegul meu Mitoș Micleușanu și după 12 ani ne cam săturaserăm unul de altul și cred că se impunea o pauză.”
 • „La început am fost director de știri la Guerrilla, dar apoi i-am zis lui Exarhu (care era director de programe) ca nu mai pot face asta. El mi-a și propus să fac matinalul Dobrovolschi și l-am făcut un sezon”

Un dialog despre ce face acum - Podcasturi, despre radio, despre viața după radio.

VIDEO. Iulian Tănase, fost Guerrilla, la Interviurile Paginademedia.ro. Despre viața după radio și podcasturi

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Iulian este un om inteligent cu spirit liber. Asta se vede din pozițiile lui în diverse subiecte. Plictiseala lui Iulian cu privire la anumite direcții strategico-economico marketingo-comerciale e direct proporțională cu absența originalității și a libertăților acestor strategii. Eu sunt "the cheer-leader " pentru poziția lui Iulian: Tine poetul liber, Iulian! Asta e cel mai important!
 • "„Smart FM se apropie ca playlist de ce ar fi ok sa se audă la un radio...." La un radio, cum? Sau la radio in general? . Probabil cand o sa reusiti sa scapati de aroganta asta specifica si o sa va ganditi ca radioul ar trebui sa fie pentru cei care il asculta si nu neaparat pentru pasele si gusturile voastre, poate atunci se va dezvolta si nisa asta. Dar parca suntem totusi departe.

Trimite un comentariu