Skip to main content

Mireasa de la Antena 1, adaptare la criză: „Cu iubirea-n izolare”. Show-ul matrimonial a început, până la urmă, ieri

 
Mireasa de la Antena 1, adaptare la criză: „Cu iubirea-n izolare”. Show-ul matrimonial a început, până la urmă, ieri

S-au răzgândit. După ce, iniţial, trebuia să înceapă sâmbătă, iar apoi s-a anulat startul, Mireasa de pe Antena 1 a început, până la urmă. Show-ul matrimonial „Mireasa”, cu Diana Dumitrescu, a avut debutul noului sezon ieri.

Publicitate

Este un sezon adaptat situaţiei actuale, un show "în izolare".

„Viaţa trebuie să-şi continue cursul, iar dragostea nu poate fi oprită. Vă prezint reţeta Mireasa - Cu iubirea în izolare”, a spus Diana Dumitrescu la debutul primei ediţii.

Programul se vede de luni până vineri de la ora 14:00 şi sâmbăta, de la ora 17:00.

Emisiunea fusese anunţată iniţial vineri şi trebuia să înceapă sămbătă, de la ora 17:00. La câteva ore, oficialii Antena 1 au decis să amâne debutul show-ului, pe fondul epidemiei de Covid-19.

Antena 1 a mai suspendat şi alte producţii, ca Next Star sau Sacrificiul, pe fondul pandemiei de Coronavirus.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nu ne identificați cu emisiunea voastră acum pe timpul crizei mondiale Eliberarea,mai bine dați bani pentru echipamente,comisioane,teste să fie sănătate,nu emisiune Mireasa intoxicată,urîte,nașpa,penală VREM FILMUL ÎNAPOI DRAGOSTE DE TATĂ,,Emisiunea afară cu ea. Mulțumesc
  • @i , nu zic sa discute doar de COVID-19 dar nu ti se pare totusi frustrant ca noi toti iesim din casa doar pe baza de declaratie la nevoi stricte sau la servici si acei indivizi se plimba de acasa la televiziune si prin alte parti ca si cum totul ar fi normal in tara? Ei ce prezinta cand ies din casa, legitimatia de servici, inseamna ca sunt angajatii Antenei 1. Ei primesc sute de milioane sa filmeze o porcarie de melodie si poate altii se lupta sa supravietuiasca ramanand fara servici si nu cred ca le mai arde de ceea ce prezinta acea emisiune in momentul de fata, e o bataie de joc la ceea ce e in lume.
  • De unde ati ales fetele ?
    A fost si o preselectie pt alegerea fetelor sau ati ales sa faceti reclama la virusi ?!!!
  • Oare participanții nu trebuie sa respecte regulile de izolare? Parca e carnaval.
  • @RzV, dacă și la Acces Direct o sa se discute despre COVID-19, atunci sa fie doar o televiziune, că în momentul de față cam toți au același subiect: COVID-19!

    @Razvan, dacă îți trebuie audiențe, cumpără! Se numește paginadeMEDIA.ro nu de paginadeaudiente.ro
  • Faceti ceva cu Acces Direct. Am auzit ca circul depaseste orice limita. Si in situatia in care se afla tara in momentul de fata chiar nu cred ca mai are niciun farmec nici pentru cei ce ii urmaresc. Ar trebuie sa ii puna macar sa fie un exemplu pentru cei de nivelul lor ce ii urmaresc, sa ii indemne sa stea acasa dar la ei totul e roz. RUSINE ANTENA 1 ! RUSINE ACCES DIRECT !! CNA se pare ca e in carantina totala.

Trimite un comentariu

sus