Skip to main content

CAMPANIE GSP. Zeci de sportivi, apel către fani în contextul Coronavirus: „stați acasă” și „nu vă panicați”. Comăneci, Gică Popescu, Chivu sau Tecău

 
CAMPANIE GSP. Zeci de sportivi, apel către fani în contextul Coronavirus: „stați acasă” și „nu vă panicați”. Comăneci, Gică Popescu, Chivu sau Tecău

CAMPANIE GSP. Nadia Comăneci, Gică Popescu, Cristi Chivu sau Horia Tecău își îndeamnă fanii să stea în casă și să respecte regulile de prevenție împotriva Coronavirusului.

Peste 100 de vedete din sportul românesc au înregistrat mesaje speciale pentru fani, sub sloganul: „Lăsați coronavirusul în ofsaid”

Publicitate

Totul a plecat de la publicația Gazeta Sporturilor, care a lansat o campanie de conștientizare și responsabilizare a românilor. Ideea a venit în contextul pandemiei de Coronavirus, care a ajuns și în România. 

Vedetele din arene își roagă fanii să respecte sfaturile autorităților, să nu intre în panică, să nu se abată de la regulile de igienă și să își păstreze optimismul. 

„Împreună vom trece și peste asta. Va fi bine! Lăsați Coronavirusul în ofsaid”, este mesajul campaniei lansate de GSP. 

Printre sportivii care au înregistrat mesaje pentru fani amintim nume ca:

Denis Alibec, Mihaela Buzărnescu, Dorinel Munteanu, Emil Săndoi, Alexandru Băluță, Gică Popescu, Răzvan Lucescu, Horia Tecău, Eric de Oliveira, Camelia Potec, Ion Crăciunescu, Cristi Chivu, Claudiu Keșeru, Elisabeta Lipă, Marian Drăgulescu, Mihai Leu sau Bogdan Stoica.

Vezi toată lista pe Gsp.ro

VIDEO. Campanie GSP: Nadia Comăneci, Liviu Antal, Florin Răducioiu sau Dan Alexa

VIDEO. Campanie GSP: Cristi Chivu, Elisabeta Lipă, Marian Drăgulescu sau Mihai Leu

>

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu