Skip to main content

Iuliana Tudor, ambasador într-o campanie Crucea Roșie. Se strâng bani pentru oamenii afectați de Coronavirus. TVR, partener media

 
Iuliana Tudor, ambasador într-o campanie Crucea Roșie. Se strâng bani pentru oamenii afectați de Coronavirus. TVR, partener media

Iuliana Tudor, de la TVR, este ambasadorul campaniei „România salvează România”, lansată de Crucea Roșie. Inițiativa, la care TVR este partener media, adună bani pentru criza provocată de epidemia de Covid-19. 

Cu banii strânși se vor cumpăra materiale de protecție pentru medici, aparate medicale, dar și alimente pentru persoanele vulnerabile și cele aflate în izolare la domiciliu, după cum spun reprezentanții campaniei.

Publicitate

Iuliana Tudor, care este și ambasador al Crucii Roșii Române:

„Bunătatea și solidaritatea ne fac mai puternici. Pandemia Covid-19 este o urgență de sănătate globală care afectează viața și programul zilnic al fiecărei persoane.

Este timpul să fim uniți, este timpul să ne implicăm. Salvarea vine de la noi. România salvează România!”, a spus Iuliana Tudor. 

Donațiile colectate vor fi utilizate pentru:

  • Dotarea unităților sanitare de pe întreg teritoriul României cu aparatură medicală și materiale de strictă necesitate în tratarea persoanelor infectate Covid-19.
  • Ajutor cu materiale de protecție pentru personalul angajat din instituțiile care asigură permanență în cadrul instituțiilor. 
  • Ajutor cu pachete alimentare și pachete igienice pentru persoanele vulnerabile aflate în izolare la domiciliu.
  • Ajutor pentru centrele de carantină din țară.

Crucea Roșie s-a implicat criza provocată de Coronavirus și a adunat 2,6 milioane de euro, cu care a cumpărat mănuși de protecție, dezinfectanți și combinezoane. 

Donațiile se fac prin SMS la 8827 - 2 euro. De asemenea, pe site-ul crucearoșie.ro sau în contul RO59BRDE410SV24517324100. 

Crucea Roșie și TVR fac și un apel la populație:

„Crucea Roșie Română şi Televiziunea Română îndeamnă populația să respecte indicațiile autorităților și să se informeze din surse sigure”, spun reprezentanții TVR. 
 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu