Skip to main content

Iuliana Tudor, ambasador într-o campanie Crucea Roşie. Se strâng bani pentru oamenii afectaţi de Coronavirus. TVR, partener media

 
Iuliana Tudor, ambasador într-o campanie Crucea Roşie. Se strâng bani pentru oamenii afectaţi de Coronavirus. TVR, partener media

Iuliana Tudor, de la TVR, este ambasadorul campaniei „România salvează România”, lansată de Crucea Roşie. Iniţiativa, la care TVR este partener media, adună bani pentru criza provocată de epidemia de Covid-19.

Publicitate

Cu banii strânşi se vor cumpăra materiale de protecţie pentru medici, aparate medicale, dar şi alimente pentru persoanele vulnerabile şi cele aflate în izolare la domiciliu, după cum spun reprezentanţii campaniei.

Iuliana Tudor, care este şi ambasador al Crucii Roşii Române:

„Bunătatea şi solidaritatea ne fac mai puternici. Pandemia Covid-19 este o urgenţă de sănătate globală care afectează viaţa şi programul zilnic al fiecărei persoane.

Este timpul să fim uniţi, este timpul să ne implicăm. Salvarea vine de la noi. România salvează România!”, a spus Iuliana Tudor.

Donaţiile colectate vor fi utilizate pentru:

  • Dotarea unităţilor sanitare de pe întreg teritoriul României cu aparatură medicală şi materiale de strictă necesitate în tratarea persoanelor infectate Covid-19.
  • Ajutor cu materiale de protecţie pentru personalul angajat din instituţiile care asigură permanenţă în cadrul instituţiilor.
  • Ajutor cu pachete alimentare şi pachete igienice pentru persoanele vulnerabile aflate în izolare la domiciliu.
  • Ajutor pentru centrele de carantină din ţară.

Crucea Roşie s-a implicat criza provocată de Coronavirus şi a adunat 2,6 milioane de euro, cu care a cumpărat mănuşi de protecţie, dezinfectanţi şi combinezoane.

Donaţiile se fac prin SMS la 8827 - 2 euro. De asemenea, pe site-ul crucearoşie.ro sau în contul RO59BRDE410SV24517324100.

Crucea Roşie şi TVR fac şi un apel la populaţie:

„Crucea Roşie Română şi Televiziunea Română îndeamnă populaţia să respecte indicaţiile autorităţilor şi să se informeze din surse sigure”, spun reprezentanţii TVR.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus