Skip to main content

VIDEO. Imagini cu munca din „redacția” de-acasă Digi FM. Cum se lucrează de-acasă în radio? Montaj video FM din sufragerie

 
VIDEO. Imagini cu munca din „redacția” de-acasă Digi FM. Cum se lucrează de-acasă în radio? Montaj video FM din sufragerie

VIDEO. Adaptare la vreme de criză. Jurnaliștii din radio, online, presă scrisă și chiar TV au început să lucreze de-acasă, o dată cu răspândirea epidemiei de coronavirus și în țara noastră. 

Astăzi, vă prezentăm o mică mostră din ceea ce însemnă lucrul de-acasă într-o stație radio. Este vorba despre Digi FM, care a filmat un mic moment video pentru Paginademedia.ro, cu oamenii săi mobilizați fiecare din „redacția” încropită în bucătărie, sufragerie sau dormitor. 

Publicitate

Filmările din clipul de mai jos au fost facute în același moment, când jurnaliștii erau atenți la discursului președintelui Klaus Iohannis, care anunța noi măsuri legate starea de urgență și de restricțiile de circulație din țara noastră. 

Doi oameni erau în studio, iar restul de-acasă. În studioul stației radio era Valentin Chisoceanu la microfon și Dan Teodorescu la butoane. De-acasă lucrau Adina Leoveanu, Lucian Cambesteanu, Alexandra Grigorita, Ovidiu Petenghea, Alexandra Coravu, Cristian Iohan Stefanescu, Beatrice Ghiciov si Gabriel Tudor.

Fiecare cu sarcina sa: montaj, transcript, înregistrare sau coordonare. 

VIDEO. Adaptare la criză. Cum lucrează oamenii de la Digi FM de-acasă

Reamintim că Digi FM nu este singurul post de radio care muncește de-acasă în această perioadă. Și alte posturi ca Rock, Magic și Kiss FM sau o parte din oamenii de la Radio ZU, mai puțin matinalele. 

Pe de altă parte, la stații ca Europa FM principalele emisiuni se fac live din studio, cu multe ediții speciale care încearcă să explice măsurile luate de autorități. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • In provincie sunt multi oameni de radio care lucreaza de acasa. Nu e ceva nou. Catalin Deliu, Adi Jara, Gratiela Ionescu de la CFM ii aud la mai multe posturi de radio. Nu e ceva nou, e ceva totusi inedit

Trimite un comentariu