Skip to main content

Mutări în grila Antenei 1, după ce filmările mai multor producții au fost oprite. Asia Express, patru zile. Sacrificiul se vede mai puțin

 
Mutări în grila Antenei 1, după ce filmările mai multor producții au fost oprite. Asia Express, patru zile. Sacrificiul se vede mai puțin

Grila de programe a postului Antena 1 se modifică. Emisiunile își schimbă programul de difuzare, în condițiile în care unele dintre acestea au fost suspendate din cauza epidemiei de Covid-19.

Show-ul Asia Express va fi, de săptămâna viitoare, și miercurea, tot de la ora 20:00. Astfel, va avea patru zile pe săptămână (duminică, luni, marți și miercuri). Va lua locul serialului Sacrificiul pentru care filmările au fost suspendate, ca măsură de prevenție, în contextul epidemiei de Coronavirus.

Publicitate

Sacrificiul, produs de Ruxandra Ion, nu iese de tot din grila Antenei 1. Va fi mutat mai târziu, de la ora 22:00, tot miercurea.

Diferența este că va fi mai scurt, adică va avea doar un episod de 45 de minute, în loc de trei episoade câte erau în mod normal până acum.

Pe de altă partea emisiunea Next Star, cu Dan Negru, a ieșit din grilă după doar o ediție, filmările fiind oprite din același motiv, după cum și Paginademedia.ro a anunțat la finalul săptămânii trecute.

Locul său va fi luat, joia, de filme. Aseară, de exemplu, Antena 1 a băgat animația Cartea Junglei.

După film, din 26 martie, postul Intact va avea emisiunea The Wall - Marele Zid. Quiz show-ul vine cu ediții din sezonul doi, filmate mai de mult, însă nedifuzate până acum la TV.

Programul de vineri și sâmbătă rămâne neschimbat.

În serile de vineri vor fi programate tot filme, ca și până acum, iar sâmbetele au în prime-time emisiunea iUmor, cu Delia, Cheloo și Bendeac.

Reamintim că au fost oprite, pe fondul epidemiei de Coronavirus, filmările pentru show-uri ca Chefi la cuține, Next Star, Sacrificiul sau nouă emisiune de „dating” a lui Liviu Vârciu, pe 

Citește și

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Nu mai dați la Acces direct, mizeria de "serial Vulpița și Viorel.
  Ce înseamnă mascarada aceea???
  O mizerie de emisiune, care nu este deloc educativă.
  Din contră, se promovează puturoșenia, analfabetismul, ***, prostia, ***.
  CNA-ul ce păzește???
  Aceste două" vedete"venind mereu în platou, nu răspîndesc virusul???
 • Tot posta Vara trecută Liviu Vârciu de la filmări cu Nea Marin Însă nu a fost difuzată aceasta emisiune nici acum după aproape un an...
  Știe cineva ceva de aceasta situație ? De ce își bate joc antena de unele emisiuni doar pentru ca nu le convine audientele pe care le au și le e frica sa le difuzeze???

Trimite un comentariu