Skip to main content

Pandemia: COVID-19, un nou documentar difuzat de Discovery, la început de aprilie

 
Pandemia: COVID-19, un nou documentar difuzat de Discovery, la început de aprilie

Cea mai mare criză de sănătate a vremurilor noastre, subiect de documentar la Discovery. PANDEMIA: COVID-19, un documentar special de o oră, va fi difuzat de postul Discovery Channel, duminică, 5 aprilie, ora 21:00.

Publicitate

Discovery va mai difuza un documentar pe aceeași temă pe 12 aprilie, ora 21:00, - COVID-19: Lupta cu supervirusul,.

Despre PANDEMIA: COVID-19

Se crede că virusul COVID-19 a fost transmis omului de către animale, într-o piață din Wuhan, China. Dar cum se întâmplă acest lucru? Experții prezenți în documentar vor vorbi atât despre tratamentul pentru noul tip de coronavirus, precum și despre modul în care virusul este transmis.

Documentarul va analiza și viteza cu care în doar câteva săptămâni, COVID-19 s-a răspândit în China și nu numai, alarmându-i pe oamenii de știință și profesioniștii din domeniul sănătății.

Experții vor dezvălui de ce COVID-19 este unic, de ce lumea a fost atât de nepregătită pentru el și ce ar fi putut fi făcut diferit pentru a împiedica răspândirea.

Mai mult, documentarul merge pe urmele declanșării focarului din Statele Unite, răspândirea rapidă a virusului în Seattle și mai apoi propagarea dramatică și neașteptată în toată țara.

PANDEMIA: COVID-19 va analiza efectele măsurilor drastice adoptate în SUA, deoarece, la fel ca în România, instituțiile, școlile și întreprinderile sunt închise pentru a preveni transmiterea. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu