Skip to main content

Europa FM, mai multe ştiri şi ediţii speciale în contextul epidemiei de Coronavirus: „Suntem pregătiţi şi dacă va trebui să lucrăm de-acasă”

 
Europa FM, mai multe ştiri şi ediţii speciale în contextul epidemiei de Coronavirus: „Suntem pregătiţi şi dacă va trebui să lucrăm de-acasă”

Mai multe ştiri şi dezbateri la Europa FM. Postul de radio aduce mai multe jurnale şi mai multe ediţii speciale pe tema epidemiei de Coronavirus.

Publicitate

Au fost extinse buletinele de ştiri, iar jurnaliştii staţiei aduc mai multe ediţii speciale în care prezintă interviuri, anchete şi dezbateri, în contextul crizei pe care o traversează ţara noastră, cât şi restul lumii.

De asemenea, ascultătorii staţiei intră în direct, prin telefon, şi „semnalează problemele de care se lovesc în contextul crizei legate de coronavirus”, spun reprezentanţii postului.

Alice Iacobescu, şefa ştirilor Europa FM:

„Am intensificat ritmul ştirilor pentru că, în această perioadă dificilă, nevoia de informare corectă şi responsabilă este mai mare ca oricând, la fel cum a crescut şi nevoia de analiză critică şi constructivă a ceea ce se întâmplă”, spune aceasta.

Diseară, ediţie specială Clubul de Weekend: Cum ne păstrăm mintea întregă în vreme de criză

Toader Păun şi Gáspár György vor face o ediţie specială Clubul de Weekend, în acest final de săptămână.

Vor discuta în această seară, de la ora 19:00, despre perioada de izolare şi cea de criză pe care românii o traversează.

Tema emisiunii este: Cum ne păstrăm mintea întreagă în vreme de criză, dar şi speranţa cu privire la viitor

Prevenţie şi la Europa FM: „În sediu mai sunt doar reporterii, editorii, realizatorii de emisiuni jurnalistice şi DJ-ii”

Staţia a luat şi câteva măsuri de prevenţie pentru a-şi proteja angajaţii. Astfel, o parte dintre oameni lucrează de acasă.

În radio mai sunt doar reporterii şi editorii de la ştiri, realizatorii de emisiuni cu conţinut jurnalistic şi DJ-ii, menţionează aceeaşi sursă.

Conducerea Europa FM ia în calcul şi scenariul în care toată lumea ar putea lucra de-acasă:

„Echipa tehnică este pregătită şi pentru situaţia în care toţi vor fi nevoiţi să lucreze de acasă, fără să reducă ritmul ştirilor şi fără să renunţe la interacţiunea cu ascultătorii, specifică Europa FM”, mai spun reprezentanţii staţiei radio.

Europa FM nu este singurul radio care şi-a luat măsuri de prevenţie în contextul pandemiei de Covid-19. Rock, Kiss şi Magic FM, Radio ZU sau Digi FM (şi aceştia din urmă fac inclusiv matinalul, de-acasă) au luat decizii pentru siguranţa angajaţilor.

De altfel, trusturi mari de presă ca Ringier, Adevărul, Digi 24, Intact sau Pro TV au luat măsuri de prevenţie.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus