Skip to main content

Europa FM, mai multe știri și ediții speciale în contextul epidemiei de Coronavirus: „Suntem pregătiți și dacă va trebui să lucrăm de-acasă”

 
Europa FM, mai multe știri și ediții speciale în contextul epidemiei de Coronavirus: „Suntem pregătiți și dacă va trebui să lucrăm de-acasă”

Mai multe știri și dezbateri la Europa FM. Postul de radio aduce mai multe jurnale și mai multe ediții speciale pe tema epidemiei de Coronavirus.

Au fost extinse buletinele de știri, iar jurnaliștii stației aduc mai multe ediții speciale în care prezintă interviuri, anchete și dezbateri, în contextul crizei pe care o traversează țara noastră, cât și restul lumii.

Publicitate

De asemenea, ascultătorii stației intră în direct, prin telefon, și „semnalează problemele de care se lovesc în contextul crizei legate de coronavirus”, spun reprezentanții postului.

Alice Iacobescu, șefa știrilor Europa FM:

„Am intensificat ritmul ştirilor pentru că, în această perioadă dificilă, nevoia de informare corectă şi responsabilă este mai mare ca oricând, la fel cum a crescut şi nevoia de analiză critică şi constructivă a ceea ce se întâmplă”, spune aceasta.

Diseară, ediție specială Clubul de Weekend: Cum ne păstrăm mintea întregă în vreme de criză

Toader Păun și Gáspár György vor face o ediție specială Clubul de Weekend, în acest final de săptămână.

Vor discuta în această seară, de la ora 19:00, despre perioada de izolare și cea de criză pe care românii o traversează.

Tema emisiunii este: Cum ne păstrăm mintea întreagă în vreme de criză, dar și speranța cu privire la viitor

Prevenție și la Europa FM: „În sediu mai sunt doar reporterii, editorii, realizatorii de emisiuni jurnalistice şi DJ-ii”

Stația a luat și câteva măsuri de prevenție pentru a-și proteja angajații. Astfel, o parte dintre oameni lucrează de acasă.

În radio mai sunt doar reporterii şi editorii de la ştiri, realizatorii de emisiuni cu conţinut jurnalistic şi DJ-ii, menționează aceeași sursă.

Conducerea Europa FM ia în calcul și scenariul în care toată lumea ar putea lucra de-acasă:

„Echipa tehnică este pregătită şi pentru situaţia în care toţi vor fi nevoiţi să lucreze de acasă, fără să reducă ritmul ştirilor şi fără să renunţe la interacţiunea cu ascultătorii, specifică Europa FM”, mai spun reprezentanții stației radio.

Europa FM nu este singurul radio care și-a luat măsuri de prevenție în contextul pandemiei de Covid-19. Rock, Kiss și Magic FM, Radio ZU sau Digi FM (și aceștia din urmă fac inclusiv matinalul, de-acasă) au luat decizii pentru siguranța angajaților.

De altfel, trusturi mari de presă ca Ringier, Adevărul, Digi 24, Intact sau Pro TV au luat măsuri de prevenție.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu