Skip to main content

Concursul Eurovision 2020 a fost anulat, pentru prima dată în istoria de 64 de ani

 
Concursul Eurovision 2020 a fost anulat, pentru prima dată în istoria de 64 de ani

Competiția Eurovision 2020, care ar fi trebuit să se desfășoare în luna mai la Rotterdam (Olanda), a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit unui anunț al organizatorilor, European Broadcasting Union (EBU). Este pentru prima dată în istoria de 64 de ani a Eurovision, când evenimentul nu se va ține.

„Vă anunțăm cu regret anularea concursului Eurovision 2020 de la Rotterdam. În ultimele săptămâni am analizat mai multe alternative pentru a putea desfășura acest eveniment.

Cu toate acestea, incertitudinile create de epidemia de COVID-19, în Europa, precum și restricțiile impuse de guvernele țărilor participante, au dus la această decizie extrem de dificilă a EBU de a anula evenimentele planificate”, se arată în declarația de presă. 

„Suntem foarte mândri că Eurovision a unit audiențele an de an, fără întreruperi, timp de 64 de ani. Și noi, la fel ca milioanele de fani din întreaga lume, suntem foarte triști că evenimentul nu se va mai desfășura în luna mai.”

Publicitate

Organizatorul Eurovision a mai precizat că va continua discuțiile cu administrația orașului Rotterdam pentru ca evenimentul să se desfășoare în 2021. 

România urma să participe la concursul muzical Eurovision, având-o desemnată drept reprezentantă pe Roxen, cu piesa „Alcohol You”, artistă reprezentată de Global Records. 

Prezentăm în continuare anunțul Eurovision

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • asta este! e totusi pandemia de coronavirus! ce voiati sa vina si sa cante danseze pe scena! fara probleme! nu prea cred asta! sa nu uitam ca nici meciuri de fotbal numai vedem deocamdata! asa ca nu e bai ca nu se mai organizeaza! stati linistiti ca oricum era un concurs de *** etc! tara noastra a avut noroc doar la pariuri! de a fost plasata prima! ca vezi doamne e roxen! marea valoare! ce sa iti zic spun! roxen ar castiga daca ar fi ***! dar nu e nici una nici cealalta! doar o ciudata! etc! noi o sa castigam la eurovision in 2030! atunci da! dar pana atunci nu vom putea castiga ca nu avem cum! macar chestia asta noua cu casa de discuri sa ne ajute! sa ne remarce evolutia! ca in rest vai de capul nostru!

Trimite un comentariu