Skip to main content

Film Box va lansa în România un nou serviciu streaming bazat pe inteligență artificială

 
Film Box va lansa în România un nou serviciu streaming bazat pe inteligență artificială
Sursa: pexels.com

FilmBox anunță lansarea noului său serviciu de streaming de conținut FilmBox Plus, un upgrade al platformei FilmBox Live, activă deja de 10 ani.

Publicitate

FilmBox Plus va înlocui FilmBox Live și va fi lansat în România în august 2020, iar la nivel mondial până la sfârșitul anului, anunță reprezentanții companiei.

Platforma FilmBox Plus va oferi canale liniare bazate pe inteligența artificială (AI) și o selecție de conținut VOD de filme, seriale TV și programe tematice.

Utilizatorii vor putea să se aboneze la serviciu direct sau prin intermediul platformelor și dispozitivelor partenere.

FilmBox Plus funcționează nativ pe mai multe ecrane și platforme, iar serviciul este conceput pentru a se integra în set-top-box-urile operatorilor și oferă și acceptă diverse modele de business, precum abonament (SVOD), reclamă (AVOD) și tranzacțional (TVOD / pay per view).

Guney Yasavur, COO la SPI International

„Convergența mediilor TV tradiționale și digitale cu plată a creat noi comportamente și așteptări ale spectatorilor. Operatorii vor trebui să răspundă acestor cerințe dacă vor dori să prospere.

FilmBox Plus oferă o soluție de conținut centralizată atât pentru operatori, cât și pentru utilizatorul final: serviciul se integrează cu ușurință în set-top-box-urile și ofertele operatorilor și îmbunătățește experiența de vizionare generală a utilizatorului final, generând conținut relevant extrem de personalizat și constant, cu ajutorul tehnologiilor bazate pe AI.” 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu