Skip to main content

Știri pozitive în vremea Coronavirusului. Jurnalistul Florin Ghioca lansează platforma „Vești bune”

 
Știri pozitive în vremea Coronavirusului. Jurnalistul Florin Ghioca lansează platforma „Vești bune”

Știri pozitive în vremea Coronavirusului. Florin Ghioca, jurnalist și fotograf, lansează un site de știri, de știri „altfel”.

Publicitate

Este vorba despre un agregator de știri, care își propune să aducă noutățile pozitive în perioada în care lumea este marcată de Coronavirus.

Se numește „Vești bune” și pornește de la ideea că „e nevoie de veşti pozitive în asemenea momente”, după cum arată și descrierea sa.

Florin Ghioca, fotograful Teatrului Național București, spune despre proiectul său că „este un agregator de bine”, iar știrile postate acolo sunt „verficate bine”.

Fondatorul proiectului a explicat ideea. "Mi-a venit tocmai din nevoia de a vedea şi altceva în afara ştirilor alarmiste şi apocaliptice", spune el.

Florin Ghioca, pentru Paginademedia.ro:

"Ideea unui asemenea site mi-a venit tocmai din nevoia de a vedea şi altceva în afara ştirilor alarmiste şi apocaliptice pe care le tot aruncă nonşalant televiziunile de ştiri.

Încerc cumva să compensez, să echilibrez un pic, mai ales că traversăm o perioadă dificilă, care poate fi dramatică, dacă nu chiar tragică.

Şi pentru că în perioada asta cred că oamenii au nevoie de lucruri frumoase în viaţa lor şi pentru că veştile bune nu sunt atât e dese pe cât ne-am dori, cred că prezenţa unui asemenea site care strânge fapte şi veşti bune este mai mult decât necesară.

Site-ul va funcţiona atât timp cât va fi activ acest virus, după probabil îi voi găsi o altă utilitate. Momentan, sper ca oamenii să primească acest strop de bine şi să le folosească!"

Postarea lui Florin Ghioca, de pe Facebook:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu