Skip to main content

Gala premiilor Superscrieri, anulată din cauza Coronavirusului. Premiile vor fi anunţate online

 
Gala premiilor Superscrieri, anulată din cauza Coronavirusului. Premiile vor fi anunţate online

Gala premiilor Superscrieri nu va mai avea loc în acest an. Evenimentul care premiază cele mai tari materiale de presă din 2019 a fost anulat din cauza epidemiei de Coronavirus.

Publicitate

Decizia reprezintă o măsură de prevenţie, în contextul epidemiei care ameninţă şi ţara noastră. Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc pe 23 martie, la Teatrul Naţional Bucureşti.

Totuşi, premiile pentru articolele de presă ale anului trecut vor fi acordate online, menţionează reprezentanţii concursului pentru Paginademedia.ro.

„Noi am terminat jurizarea şi eram aproape gata şi cu ultimele detalii organizatorice ale Galei. Nu putea amâna Gala pentru că noi premiem materialele de presă din 2019”, mai spun aceştia.

Premiile vor fi anunţate live, pe 23 martie, de la ora 19:00, pe pagina de Facebook a Fundaţiei Friends for Friends. Aceştia au mai adăugat:

„Programul de festival va fi defalcat, atunci când se va putea. Evenimentele şi atelierele vor fi organizate în alte zile, când totul va fi mai sigur.”

Reamintim că Superscrieri a anunţat recent lista materialelor de presă ajunse în finala competiţiei. Recorder, Tolontan, Vice, Să fie Lumină sau DoR au reportaje şi investigaţii în finală.

Vezi aici LISTA celor 38 de materiale nominalizate pentru Premiile Superscrieri

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus