Skip to main content

Gala premiilor Superscrieri, anulată din cauza Coronavirusului. Premiile vor fi anunțate online

 
Gala premiilor Superscrieri, anulată din cauza Coronavirusului. Premiile vor fi anunțate online

Gala premiilor Superscrieri nu va mai avea loc în acest an. Evenimentul care premiază cele mai tari materiale de presă din 2019 a fost anulat din cauza epidemiei de Coronavirus.

Decizia reprezintă o măsură de prevenție, în contextul epidemiei care amenință și țara noastră. Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc pe 23 martie, la Teatrul Național București.

Publicitate

Totuși, premiile pentru articolele de presă ale anului trecut vor fi acordate online, menționează reprezentanții concursului pentru Paginademedia.ro. 

„Noi am terminat jurizarea și eram aproape gata și cu ultimele detalii organizatorice ale Galei. Nu putea amâna Gala pentru că noi premiem materialele de presă din 2019”, mai spun aceștia. 

Premiile vor fi anunțate live, pe 23 martie, de la ora 19:00, pe pagina de Facebook a Fundației Friends for Friends. Aceștia au mai adăugat:

„Programul de festival va fi defalcat, atunci când se va putea. Evenimentele și atelierele vor fi organizate în alte zile, când totul va fi mai sigur.”

Reamintim că Superscrieri a anunțat recent lista materialelor de presă ajunse în finala competiției. Recorder, Tolontan, Vice, Să fie Lumină sau DoR au reportaje și investigații în finală. 

Vezi aici LISTA celor 38 de materiale nominalizate pentru Premiile Superscrieri

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu