Skip to main content

Europa FM. Ediții de „izolare” din Clubul de seară și Pop-Rock: Mai multă muzică românească și artiști prin Skype

 
Europa FM. Ediții de „izolare” din Clubul de seară și Pop-Rock: Mai multă muzică românească și artiști prin Skype

Europa FM va difuza mai multă muzică românească și va avea artiști, în direct, prin Skype pe tronsonul de seară. Emisiunile „Clubul de seară”, cu Toader Păun, și „Pop-Rock”, cu Călin Gheorghe au programul adaptat la starea de izolare prin care trece România. 

Emisiunea lui Toader Păun se aude de luni până joi, de la 19:00 la 21:00, iar Pop-Rock este joi, de la ora 21:00 la 23:00. 

Publicitate

Astăzi, la Clubul de seară vor fi invitați artiștii, tată și fiu, Mircea Rusu și Florian Rus. 

Cei doi vor vorbi despre cum este carantina pentru artiștii aflați în izolare la distanță unul de celălalt, provocările acestei perioade pentru artiștii din generații diferite și cum Mircea Rus Band a făcut un concert, sâmbătă seara, direct din sufragerie. 

Florian Rus aduce, în premieră, noul său single, „Sportul preferat”. Piesa, făcută în colaborare cu Mira, este compusă alături de Marius Moga, George Hora și Mădălin Roșioru. 

Discuția este și video pe contul de Facebook Europa FM. 

Trupa Les Elephants Bizarres lansează piesa „Foc”, la emisiunea Pop-Rock. Ştefan Matei, solistul trupei, va sta de vorbă în direct prin telefon cu Călin Gheorghe despre noul single și despre cum trec „elefanții” prin perioada de carantină generală.

Săptămâna trecută la Clubul de seară au invitați, prin telefon, artiști precum Smiley, Andrei Leonte și trupe ca Vița de Vie sau Vunk. 

Vinerea este rândul psihoterapeutului Gáspár Györg, care va vorbi despre această perioadă într-o Ediție Specială Clubul de Weekend, de la ora 19:00.

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu