Skip to main content

Europa FM. Ediţii de „izolare” din Clubul de seară şi Pop-Rock: Mai multă muzică românească şi artişti prin Skype

 
Europa FM. Ediţii de „izolare” din Clubul de seară şi Pop-Rock: Mai multă muzică românească şi artişti prin Skype

Europa FM va difuza mai multă muzică românească şi va avea artişti, în direct, prin Skype pe tronsonul de seară. Emisiunile „Clubul de seară”, cu Toader Păun, şi „Pop-Rock”, cu Călin Gheorghe au programul adaptat la starea de izolare prin care trece România.

Publicitate

Emisiunea lui Toader Păun se aude de luni până joi, de la 19:00 la 21:00, iar Pop-Rock este joi, de la ora 21:00 la 23:00.

Astăzi, la Clubul de seară vor fi invitaţi artiştii, tată şi fiu, Mircea Rusu şi Florian Rus.

Cei doi vor vorbi despre cum este carantina pentru artiştii aflaţi în izolare la distanţă unul de celălalt, provocările acestei perioade pentru artiştii din generaţii diferite şi cum Mircea Rus Band a făcut un concert, sâmbătă seara, direct din sufragerie.

Florian Rus aduce, în premieră, noul său single, „Sportul preferat”. Piesa, făcută în colaborare cu Mira, este compusă alături de Marius Moga, George Hora şi Mădălin Roşioru.

Discuţia este şi video pe contul de Facebook Europa FM.

Trupa Les Elephants Bizarres lansează piesa „Foc”, la emisiunea Pop-Rock. Ştefan Matei, solistul trupei, va sta de vorbă în direct prin telefon cu Călin Gheorghe despre noul single şi despre cum trec „elefanţii” prin perioada de carantină generală.

Săptămâna trecută la Clubul de seară au invitaţi, prin telefon, artişti precum Smiley, Andrei Leonte şi trupe ca Viţa de Vie sau Vunk.

Vinerea este rândul psihoterapeutului Gáspár Györg, care va vorbi despre această perioadă într-o Ediţie Specială Clubul de Weekend, de la ora 19:00.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus