Skip to main content

Reclamă gratis pentru organizațiile care ajută în criza coronavirusului. 90 de radiouri și 45 de televiziuni locale își donează spațiul de reclame

 
Reclamă gratis pentru organizațiile care ajută în criza coronavirusului. 90 de radiouri și 45 de televiziuni locale își donează spațiul de reclame

Promovare gratuită pentru organizațiile care ajută în lupta împotriva coronavirusului. Gestul vine de la 90 de stații radio și peste 45 de televiziuni locale, din portofoliul regiei de vânzări ARBOmedia.

Publicitate

Înstituțiile media „își donează spatiul publicitar” catre ONG-urile, asociațiile sau instituțiile implicate în lupta pentru limitarea efectelor pandemiei de coronavirus.

„Acolo unde nu sunt disponibile spoturi audio/video realizate de către ONG-uri sau asociații, se vor citi comunicatele acestora în cadrul programelor de știri sau a intervențiilor live”, spun reprezentanții ARBOmedia. 

Lista stațiilor de radio și televiziune

Comunicatul celor de la ARBOmedia

„Radiourile si Televiziunile locale din portofoliul ARBOmedia sprijina ONG-urile in lupta contra pandemiei de Coronavirus

Radiourile si Televiziunile locale sunt entitati media puternic ancorate in comunitatile in care isi desfasoara activitatea. Cu totii fac eforturi deosebite de a-si informa cat mai corect si mai detaliat audienta, in aceasta perioada extrem de grea pentru intreaga societate, in care activitatea tuturor este afectata major de criza medicala si economica generata de pandemia de Coronavirus.

In acest context dificil, radiourile si televiziunile locale din reteaua ARBOmedia doresc sa se implice si mai mult in viata societatii, a comunitatilor de care apartin.

Peste 90 de radiouri locale si peste 45 de televiziuni locale, din portofoliul ARBOmedia, isi doneaza spatiul publicitar catre acele ONG-uri, asociatii sau institutii implicate direct in lupta pentru limitarea efectelor pandemiei de coronavirus.

Acolo unde nu sunt disponibile spoturi audio/video realizate de catre ONG-uri sau asociatii, se vor citi comunicatele acestora in cadrul programelor de stiri sau a interventiilor live.

Incercam astfel sa ne sprijinim eforturile de comunicare ale tuturor celor implicati activ in aceste momente dificile, iar mesajul lor sa ajunga la cat mai multi dintre cei care au nevoie de sprijin.

Statiile de radio si TV locale care participa la acesta initiativa se regasesc pe www.arbomedia.ro"

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu