Skip to main content

Reclamă gratis pentru organizaţiile care ajută în criza coronavirusului. 90 de radiouri şi 45 de televiziuni locale îşi donează spaţiul de reclame

 
Reclamă gratis pentru organizaţiile care ajută în criza coronavirusului. 90 de radiouri şi 45 de televiziuni locale îşi donează spaţiul de reclame

Promovare gratuită pentru organizaţiile care ajută în lupta împotriva coronavirusului. Gestul vine de la 90 de staţii radio şi peste 45 de televiziuni locale, din portofoliul regiei de vânzări ARBOmedia.

Publicitate

Înstituţiile media „îşi donează spatiul publicitar” catre ONG-urile, asociaţiile sau instituţiile implicate în lupta pentru limitarea efectelor pandemiei de coronavirus.

„Acolo unde nu sunt disponibile spoturi audio/video realizate de către ONG-uri sau asociaţii, se vor citi comunicatele acestora în cadrul programelor de ştiri sau a intervenţiilor live”, spun reprezentanţii ARBOmedia.

Lista staţiilor de radio şi televiziune.

Comunicatul celor de la ARBOmedia

„Radiourile si Televiziunile locale din portofoliul ARBOmedia sprijina ONG-urile in lupta contra pandemiei de Coronavirus

Radiourile si Televiziunile locale sunt entitati media puternic ancorate in comunitatile in care isi desfasoara activitatea. Cu totii fac eforturi deosebite de a-si informa cat mai corect si mai detaliat audienta, in aceasta perioada extrem de grea pentru intreaga societate, in care activitatea tuturor este afectata major de criza medicala si economica generata de pandemia de Coronavirus.

In acest context dificil, radiourile si televiziunile locale din reteaua ARBOmedia doresc sa se implice si mai mult in viata societatii, a comunitatilor de care apartin.

Peste 90 de radiouri locale si peste 45 de televiziuni locale, din portofoliul ARBOmedia, isi doneaza spatiul publicitar catre acele ONG-uri, asociatii sau institutii implicate direct in lupta pentru limitarea efectelor pandemiei de coronavirus.

Acolo unde nu sunt disponibile spoturi audio/video realizate de catre ONG-uri sau asociatii, se vor citi comunicatele acestora in cadrul programelor de stiri sau a interventiilor live.

Incercam astfel sa ne sprijinim eforturile de comunicare ale tuturor celor implicati activ in aceste momente dificile, iar mesajul lor sa ajunga la cat mai multi dintre cei care au nevoie de sprijin.

Statiile de radio si TV locale care participa la acesta initiativa se regasesc pe www.arbomedia.ro"

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus