Skip to main content

VIDEO. Cum împaci radioul, actoria și online-ul. Răspunde Radu Țibulcă, de la Radio Impuls

 
VIDEO. Cum împaci radioul, actoria și online-ul. Răspunde Radu Țibulcă, de la Radio Impuls

VIDEO. De la scheciuri virale pe YouTube, la serial de televiziune. Cum a ajuns serialul Moldovenii de pe online, unde dădea clipuri de milioane de vizualizări, la Kanal D? A răspuns Radu Țibulcă - om de radio și membru în trupa 3Chestii, care face Moldovenii. 

Țibulcă a vorbit, într-un dialog din Studioul Paginademedia.ro, despre online și TV, despre influenceri și planuri de viitori. 

Publicitate

Omul de radio a dat și definiția influencerului: „Influencingul trebuie să fie o consecință a ceva”

Radu Țibulcă și-a început cariera în radio în urmă cu doi ani la Pro FM. Acolo a stat până în mai 2019, când a venit oferta de la Kanal D pentru serialul Moldovenii.

A povestit în interviu cum s-a decis să accepte oferta, dar și cum a apărut propunerea pentru matinalul de la Radio Impuls. Dar și despre posibilă intrare în politică. Știe deja și anul în care vrea să candideze: „2028, la Primăria Iași”, după cum a spus chiar el în interviu. 

Radu Țibulcă, 3 în 1: Creator de conținut (3chestii), actor în Moldovenii (Kanal D), matinal radio (la Radio Impuls).

Cum se împacă între actorie, 3chestii și radio? Cum a început? De ce s-a lăsat de facultate după ce a fost admis la UNATC? Cum a fost "descoperit" de Dorian Popa? Cum s-a inspirat pentru serialul moldoveni de la Liviu Dragnea?

VIDEO. Radu Țibulcă, în studioul Paginademedia.ro:

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu