Skip to main content

Andi Moisescu, nou sezon de Apropo TV. Când începe? Miami Bici, filmul lui Bromania, în prima ediţie

 
Andi Moisescu, nou sezon de Apropo TV. Când începe? Miami Bici, filmul lui Bromania, în prima ediţie

Apropo, duminică începe Apropo TV. Andi Moisescu aduce un nou sezon de Apropo TV. Debutează duminică, 8 martie, de la ora 13:00.

Publicitate

Cu o noutate: canalul de Youtube al lui Andi Moisescu va fi "furnizor" pentru emisiunea de pe TV. Cum aşa?

Dacă pe Youtube Andi Moisescu postează materiale şi interviuri "pe larg", în emisiune vor fi selectate câteva fragmente.

Prima ediţie din sezon va fi despre filmul Miami Bici, cu Bromania (Matei Dima) şi Codin Maticiuc. Pelicula e regizată de Jesus de Cerro, regizorul serialului Vlad de la Pro TV.

Invitaţii lui Andi Moisescu vor fi Codin Maticiuc (jurat în emisiunea Masked Singer România), Matei Dima (BRomania) şi unul dintre scenariştii filmului - Alex Coteţ, membru fondator Sector 7. (interviul pe larg e deja pe youtube)

Apropo TV a ajuns la sezonul 32 şi 15 ani de difuzare la Pro TV.

Reamintim că Miami Bici a devenit cel mai vizionat film românesc din ultimii 26 de ani după primul weekend de la lansarea în cinematografe. A făcut, atunci, peste 150.000 de spectatori. Acum, după zece zile, filmul a ajuns la cifra de 368.000 de spectatori.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • micutu de la 7 micutu de la 7
    Cat iures cu filmu lui Maticiuc n-am vazut nici la Balanta. E clar ca daca l-ar fi facut altcineva nu facea nici 2 bani sau naiba stie ca si umoru asta s-a dus nu mai e ce era ca acum se rade (cu lacrimi cu tavaliri pe jos cu...) la orice mu...aaa...injuratura :D Maticiuc are fanii lui asa ca orice ar face sau scrie sau ceva are succes. De-aia unii dau bani la standup-urile subtiri la fel cu porcarii si ...de-alea...asta e noul umor. Bagi porcarii ai succes. Unii nu prea stiu multe lucruri cu care sa compare. Asta vad asta cumpara. Nu uitati ca imensul succes al lui Seinfeld in alea 9 sezoane n-a avut nici o fraza cu porcarii.
  • DODO DODO
    una din f putinele emisiuni pt cei care gindesc Tineri frumosi si isteti !

Trimite un comentariu

sus