Skip to main content

SITE UTIL. Un român a făcut unul din cele mai populare site-uri despre Coronavirus din lume. „Nu am găsit nici o sursă care să adune date centralizate despre situația globală”

 
SITE UTIL. Un român a făcut unul din cele mai populare site-uri despre Coronavirus din lume. „Nu am găsit nici o sursă care să adune date centralizate despre situația globală”
Foto | Pexels

Unul dintre cele mai populare site-uri cu informații despre pandemia de coronavirus aparține unui român. Se numește corona.help și a fost dezvoltat de antreprenorul Alex Dumitru, scrie Libertatea

Acum aproximativ o lună și jumătate virusul începea să se răspândească în afara Chinei și nu am găsit nici o sursă care să adune date centralizate despre ce se întâmplă la nivel global”, așa i-a venit ideea să facă un site de monitorizare a epidemiei, cu date precise și actualizate constant. 

Publicitate

Pe platforma poate fi urmărită evoluția tuturor cazurilor de coronavirus din lume:

- Cazuri depistate în fiecare țară, decese, cazuri vindecate și nu în ultimul rând cazurile active din fiecare țară. Are grafice și date legate de oamenii infectați cu Covid-19. 

Dumitru a creat un algoritm care verifică zeci sau sute de surse oficiale de date.

„Am ales să îmi creez un algoritm care să verifice zeci, uneori sute de surse oficiale și să le organizeze astfel încât să aibă o precizie cât mai mare”, spune acesta. 

Site-ul poate fi accesat pe corona.help

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Siteul mai e plin si de reclame Adsense. Omul a facut siteul sa faca bani, nu in alt scop. Nici nu munceste nimic la el, preia automat titluri si stiri copy-paste, zero originalitate. Si i-ati mai dat si link dofollow!
  • Vai de capul nostru. Sunt peste 50.000 de astfel de siteuri. Majoritatea folosesc scripturi de cativa dolari de pe codecanyon.

Trimite un comentariu