Skip to main content

Kiss, Rock și Magic FM: Promovare gratis pentru organizațiile care luptă împotriva Coronavirusului

 
Kiss, Rock și Magic FM: Promovare gratis pentru organizațiile care luptă împotriva Coronavirusului

Spațiu de emisie gratuit pentru organizațiile neguvernamentale care ajută în lupta contra Coronavirusului. Stațiile de radio Kiss, Magic și Rock FM anunță că vor promova gratuit proiectele ONG-urilor care fac bine în perioada de criza prin care trece România. 

Publicitate

Este vorba despre despre cei care aprovizionează spitalele, gătesc pentru medici sau livrează la domiciliu mâncare și medicamente celor nevoiași.

„Toate inițiativele comunitare, fie la nivel local sau național, gândite pentru a veni în sprijinul cetățenilor afectați de pandemie și al personalului medical dedicat au nevoie de platforme cu audiență națională, prin care mesajul lor să ajungă la cât mai mulți beneficiari”, spun reprezentanții stațiilor de radio. 

Florin Ciobica, Director General AG Radio Holding (compania care deține cele trei posturi):

„Prima întrebare pe care ne-am adresat-o și noi este cum putem ajuta, ce putem oferi. Răspunsul evident a fost spațiul de emisie, pentru ca mesajele esențiale să ajungă la oameni, să înțeleagă unde se pot implica și să o facă, atâta vreme cât respectă indicațiile autorităților pentru sănătatea și siguranța lor, și a celor din jur”, spune acesta. 

Mai multe informații sunt disponibile pe site-urile celor trei radiouri. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu