Skip to main content

Târgul de programe de la Cannes, anulat din cauza Coronavirusului

 
Târgul de programe de la Cannes, anulat din cauza Coronavirusului

Unul dintre cele mai importante evenimente de pe piața media internațională nu va mai avea loc. Targul de programe de la Cannes - The Global Content Market for the Future - a fost anulat din cauza Coronavirusului. 

Evenimentul, care reunește industria TV și cea de Digital, ar fi trebuit să aibă loc la finalul acestei luni, din 30 martie până pe 2 aprilie. 

Publicitate

Invitații au fost anulați printr-un mesaj din partea organizatorilor:

„Foarte mulți dintre clienții noștri și-au exprimat îngrijorarea cu privire la o călătorie în acest moment. Binele clienților, a partenerilor și a echipei noastre este o prioritate pentru noi”, au spus aceștia. 

Organizatorii au subliniat clar:

„Reprogramarea evenimentului în lunile care urmează nu este potrivită, iar cea mai bună soluție este anularea MIPTV 2020”, au punctat în același mesaj.

Târgul de la Cannes este unul dintre cele mai mari evenimente ale industriei, la care participă marile companii de producție din lume, dar și oficiali ai televiziunilor. Producătorii își prezintă cele mai noi formate, iar multe din achizițiile posturilor TV în materie de show-uri se fac la Cannes.

Mesajul a fost postat de organizatori și pe site-ul oficial al evenimentului.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu