Skip to main content

Tudor Chirilă, rol de politician în serialul Vlad. Chirilă: „E bine că am de unde să mă inspir”

 
Tudor Chirilă, rol de politician în serialul Vlad. Chirilă: „E bine că am de unde să mă inspir”
Sursa foto: Pro TV

Încă un nume se alătură serialului Vlad, de pe Pro TV. E vorba despre artistul Tudor Chirilă. care va interpreta rolul lui Drăgoi, un politician important, anunță Pro TV. Drăgoi este căsătorit cu Ivana, noul personaj din Vlad, jucat de către Raluca Aprodu.

Publicitate

Tudor Chirilă:

„Prezența în Vlad îmi oferă mai multe oportunități: prima ar fi aceea de a reconfirma dorința și disponibilitatea mea de a face film, chiar dacă Vlad e un serial.

Există probabil prejudecata că muzica prevalează în viața mea, ceea ce nu este adevărat. Și sunt bucuros să pot dezminți asta. A doua ar fi o întâlnire cu actori talentați, mai puțin posibilă în teatru.

Apoi, este încă un prilej de a-mi face meseria într-un context nou și de multe ori solicitant. Ideea de a juca un politician mi se pare iarăși interesantă, având în vedere repulsia pe care mi-o trezesc diverse figuri din spectrul politic românesc. E bine că am de unde să mă inspir. Și sper să reușesc să fiu credibil în acest rol.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Păcat că se cam lălăie, nu mai are nicio legătură cu începutul serialului Vlad (îmi place Manuela Hărăbor și Tudor Chirilă, care apar). Mai bine făceau alt serial, la fel de bun.
  • Mile este o copie cumparata ,din sezonul 3 scenariul este original nu este facut dupa o copie cum spui tu , asa ca numai comenta serialul este foarte bun din toate punctele de vedere , problema este ca nu este facut pentru cei ca tine care prefara vulpita cruduta etc pe langa serialele facute de antenuta si marea voastra regizoare acesta este o capodopera ,

Trimite un comentariu