Skip to main content

VIDEO.(P) Fiți responsabili, oricum v-ați saluta! Campanie-apel la responsabilitate de la Crama Ceptura

 
VIDEO.(P) Fiți responsabili, oricum v-ați saluta! Campanie-apel la responsabilitate de la Crama Ceptura

VIDEO. (P) Indiferent cu alegeți să vă salutați în această perioadă, prieteni, fiți responsabili! Acesta este mesajul unui spot de 20 de secunde, în care protagoniștii își adaptează salutul, atunci când se întâlnesc, fără contact direct, pentru a preveni răspândirea epidemiei de coronavirus

Publicitate

Spotul Fiți responsabili! este semnat de brandul Crama Ceptura. De ce acest mesaj?

"Această campanie este un demers prin care încercăm să susținem îndemnul autorităților și îi invităm pe români să fie responsabili", răspunde Marcel Grăjdierul, CEO Crama Ceptura.

Și continuă: 

"Cum cea mai veche formă de interacțiune umană este salutul, indiferent de forma lui, Crama Ceptura face un apel la grija pentru cei din jur, cunoscuți sau necunoscuți și îi invită pe toți să urmeze recomandările autorităților și să evite să dea mâna atunci când salută.

Îndemnul nostru este la responsabilitate și protejarea celor din jur! Doar în acest fel vom reuși să depășim, împreună, această perioadă."

Campania este vizibilă pe Facebook, pe Instagram și pe Youtube.

“Suntem inventivi și veseli ca popor și, așa cum istoria ne-a arătat de atâtea ori că putem să ne adaptăm, o vom face și de data aceasta! Primul pas este să fim uniți și responsabili, iar demersurile noastre vor continua în această direcție”, adaugă Marcel Grăjdieru.

VIDEO. Spotul Fiți responsabili făcut de Ceptura

 

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu