Skip to main content

VIDEO.(P) Fiţi responsabili, oricum v-aţi saluta! Campanie-apel la responsabilitate de la Crama Ceptura

 
VIDEO.(P) Fiţi responsabili, oricum v-aţi saluta! Campanie-apel la responsabilitate de la Crama Ceptura

VIDEO. (P) Indiferent cu alegeţi să vă salutaţi în această perioadă, prieteni, fiţi responsabili! Acesta este mesajul unui spot de 20 de secunde, în care protagoniştii îşi adaptează salutul, atunci când se întâlnesc, fără contact direct, pentru a preveni răspândirea epidemiei de coronavirus

Publicitate

Spotul Fiţi responsabili! este semnat de brandul Crama Ceptura. De ce acest mesaj?

"Această campanie este un demers prin care încercăm să susţinem îndemnul autorităţilor şi îi invităm pe români să fie responsabili", răspunde Marcel Grăjdierul, CEO Crama Ceptura.

Şi continuă:

"Cum cea mai veche formă de interacţiune umană este salutul, indiferent de forma lui, Crama Ceptura face un apel la grija pentru cei din jur, cunoscuţi sau necunoscuţi şi îi invită pe toţi să urmeze recomandările autorităţilor şi să evite să dea mâna atunci când salută.

Îndemnul nostru este la responsabilitate şi protejarea celor din jur! Doar în acest fel vom reuşi să depăşim, împreună, această perioadă."

Campania este vizibilă pe Facebook, pe Instagram şi pe Youtube.

“Suntem inventivi şi veseli ca popor şi, aşa cum istoria ne-a arătat de atâtea ori că putem să ne adaptăm, o vom face şi de data aceasta! Primul pas este să fim uniţi şi responsabili, iar demersurile noastre vor continua în această direcţie”, adaugă Marcel Grăjdieru.

VIDEO. Spotul Fiţi responsabili făcut de Ceptura

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dorel Aputna Dorel Aputna
    dacă era un virus periculos, cu toată prevenția și salutările astea penibile, imediat s-ar fi luat de la om la om. prin aer.

Trimite un comentariu

sus