Skip to main content

AUDIENŢE. Asia Express, cele mai mari audienţe din istoria show-ului. Antena 1, cifre duble faţă de Pro TV şi Kanal D pe comercial

 
AUDIENŢE. Asia Express, cele mai mari audienţe din istoria show-ului. Antena 1, cifre duble faţă de Pro TV şi Kanal D pe comercial

AUDIENŢE. Audienţe record pentru show-ul Asia Express, de la Antena 1. A scos cele mai bune cifre de la lansarea în România.

Publicitate

Show-ul prezentat de Gina Pistol a pus Antena 1 pe primul loc în audienţe, cu cifre duble faţă de Pro TV - la oraşe şi pe publicul comercial.

De altfel, Pro TV şi Kanal D s-au bătut pentru locul doi, pe care l-au ocupat, pe rând, în funcţie de target.

Aproximativ 1,8 milioane de telespectatori din toată ţara s-au uitat, în fiecare minut, la Asia Express aseară.

În minutul de aur, de la ora 22:38, pe Antena 1 erau aproximativ 2,2 milioane de privitori.

La bătaie cu show-ul Asia Express, celelalte posturi au avut:

 • Pro TV - Gospodar fără pereche (20:30) şi Ştirile Pro TV de Noapte (22:15)
 • Kanal D - Mă numesc Zuleyha (20:00) şi Bravo, ai stil! (22:00)

La capitolul ştiri, cele mai urmărite posturi au fost Antena 3 şi România TV (pe naţional şi urban). Digi 24 s-a clasat pe locul cinci, sub Antena 3, pe comercial (unde România TV a coborât sub locul cinci).

Paginademedia.ro prezintă în continuare audienţele obţinute de show-ul Asia Express, aseară, 1 aprilie:

NAŢIONAL. Asia Express a fost, aseară, cel mai urmărit program de la TV. Antena 1 a adunat cifre record, cu emisiunea produsă de Mona Segall. Au fost chiar cele mai bune cifre de la debutul emisiunii în România.

Aproximativ 1,8 milioane de telespectatori au fost cu ochii pe Asia Express, în fiecare minut.

Pe locul secund s-a clasat Kanal D, cu o medie de 1,4 milioane de telespectatori, în fiecare minut, pe interval.

Locul trei a fost ocupat de Pro TV, care a înregistrat o medie de aproape 1,4 milioane de privitori, când la TV era Asia Express.

Posturile de ştiri România TV (520.000 de privitori) şi Antena 3 (513.000) au ocupat locurile patru şi cinci.

URBAN. Şi oamenii de la oraşe s-au uitat la show-ul prezentat de Gina Pistol. Aproape un milion de persoane, din mediul urban, au urmărit, în fiecare minut, Asia Express.

Kanal D a fost următorul post clasat pe interval. A adunat o medie de 650.000 de telespectatori pe minut.

Podiumul a fost completat de Pro TV, cu cifre la jumătate faţă de Antena 1. Postul TV a scos o medie de aproape jumătate de milion de urmăritori, pe interval.

Antena 3, cu 360.000 de privitori pe interval, a trecut pe patru, peste România TV (260.000).

COMERCIAL. Tinerii au fost în număr mare cu ochii pe Asia Express. Antena 1 a fost lider şi pe segmentul comercial, unde a avut cifre duble faţă de Pro TV şi Kanal D.

Postul Intact a înregistrat o medie de peste jumătate de milion de telespectatori pe minut.

Pro TV a fost pe doi, cu 225.000 de privitori pe interval. Podiumul a fost completat de Kanal D, care a adunat 180.000 de tineri, când la TV era Asia Express.

Antena 3 a fost pe locul patru, cu o medie de audienţă de 90.000 de privitori, urmat de Digi 24, care a avut 70.000 de privitori pe interval.

GALERIE FOTO

Audienta posturilor TV miercuri, 1 aprilie, pe intervalul emisiunii Asia Express (20.25-22.45), la nivel NATIONAL:

NATIONAL Persoane Rtg% Share
1 Antena 1 1.865.000 10.6 20
2 Kanal D 1.439.000 8.2 15.4
3 Pro TV 1.390.000 7.9 14.9
4 Romania TV 520.000 3 5.6
5 Antena 3 513.000 2.9 5.5

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV miercuri, 1 aprilie, pe intervalul emisiunii Asia Express (20.25-22.45), în mediul URBAN:

URBAN Persoane Rtg% Share
1 Antena 1 989.000 10.4 21
2 Kanal D 646.000 6.8 13.7
3 Pro TV 483.000 5.1 10.3
4 Antena 3 356.000 3.7 7.6
5 Romania TV 259.000 2.7 5.5

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV miercuri, 1 aprilie, pe intervalul emisiunii Asia Express (20.25-22.45), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Persoane Rtg% Share
1 Antena 1 537.000 12.7 30.8
2 Pro TV 224.000 5.3 12.8
3 Kanal D 181.000 4.3 10.4
4 Antena 3 90.000 2.1 5.2
5 Digi 24 69.000 1.6 4

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • costel costel
  imperiul leilor si romanii au talent peste asia
 • Zuzu Zuzu
  romanii au talent lider detasat peste asia
 • Vasile Vasile
  pro 10 rating in primetime martie iar antena doar 7
  esti lider 4 zile din 7 si faci doar 7 rating , umilinta pentru postaci
 • Mario Mario
  De ce dispar comentariile de pe acest site? Mentionez ca nu am jignit deloc.
  Am lasat un comentariu in care spuneam ca Asia express este cea mai buna emisiune din Romania. A aparut pentru putina vreme apoi a disparut si nu a mai aparut deloc!
 • Mile Mile
  ***, antena a strâns 4 milioane euro
 • rusine rusine
  @mile: v-am spart? Care noi? Lucrezi la antena? Hahahahahaha...tocmai ce se spune aici ca ar trebui sa faceți altceva cu viata voastră de *** de care nu are nevoie nimeni. nu ai ce face? Aștepți *** ***? La coronavirus nu te pricepi? Vezi ca sint doua firme care fac vaccin. Cu cine tii?
 • another another
  Lumea se schimba si unii din cei care comentează aici au aceleași frustrări si cred ca sint cineva daca duc razboaiele altora. Nu mai interesează pe nimeni audientele acum ca nu mai sint clienți de publicitate multi:( nu v-ati saturat sa tot stați pe net si sa comentați la orice articol postat in timp ce lumea in jurul vostru e alta? Get a Life! Nu ne mai facem bine si credem ca doar noi avem dreptate! Nu interesează pe nimeni in televiziuni ce comentați voi aici si nici felul in care apărați televiziunile. Asta arată ca nu aveți altceva de aparat in viata reala si e foarte trist. O realitate virtuală inutila. Profesioniștii sint la job. Lucreaza in televiziunile care nu dau doi bani pe ce comentați voi aici. Isi vad de treaba si spera sa mai poată face inca o ediție din show-ul vostru preferat ca sa isi poată plăti ratele la banca. Get a life! Sint ani de zile in care doar asta faceți aici fara nici un folos. Va citiți voi între voi si atât si cand nu sinteti auziți începeți sa aruncați cu ura fara rost. Jenant!
 • Paleologu Paleologu
  Lumea moare si prostii inca se cearta pe audiente. Cred ca daca postacii astia au o persoana apropiata in carantina, tot despre audiente vorbesc.
  Luna asta se termina Asia si pe urma iar sta Antena pe locul 2 zi de zi. Poate chiar is pe 3, dupa serialele turcesti de pe Kanal D.
 • costel costel
  mai sunt 3-4 echipe si gata emisiunea
  pe urma pauza cu audientele postate de paginademedia

  antena e umilita in ultimul hal vineri
  romanii au talent de 4 ori peste antena cu 17 rating
  asia doar dublu
 • Mile Mile
  Iuli , ce face canalul , oricum in iunie se termina tot, indiferent de an , asia abia acum ajunge in cealalta tara
 • Allex Allex
  Sincer, audiențele sunt normale, având în vedere perioda prin care trecem, și mai ales faptul ca Pro Tv a difuzat Gospodarii. Abia aștept ca emisiunea “Gospodari fără pereche” emisiune să dispară definitiv din grilă.
 • Iuli Iuli
  Alte audiențe mai vedem și noi? Sau doar cele de vineri și din când in când câteva audiențe cu premiere

  Antena1 o sa profite de acest show pana la sfârșit de Aprilie, după pauză cu reluări
 • mile mile
  mareane, este o problema pentru tine , si marti lideri cu 11 rating , zilnic , e bun pt toti dispearatii protevisti , sa fie umiliti in ultimul hal , gata cu mizerii preferate de tine , romanii le inghit greu , asteptam topul lunar
 • Adi Adi
  Fraierici cei de la A1. Mai bn lungeau emisiunea, difuzau episoade mai scurte si pastrau audienta. Nu stiu de ce au difuzat 3 ore pe editie.
 • daniel daniel
  dar chiar nu v ati saturat de las fierbinti si romanii au talent?doar asta are pro tv daca asia express are audiente inseamna ca i buna nu mi place tot de la antena are si multe emisiuni de toata jena..mult m ar bucura daca ar investi si kanal d in emisiuni de divertisment de calitate ca totusi se uita multi la kanal d si nu stiu de ce ca are nste emisiuni de 2 lei...

Trimite un comentariu

sus