Skip to main content

DC News, contract de peste două milioane de lei cu Primăria Sectorului 4. Firma lui Bogdan Chirieac trebuie să organizeze 24 de evenimente

 
Sursa foto: Antena 3
Sursa foto: Antena 3

Publicaţia DC News, condusă de Bogdan Chirieac, a câştigat un nou contract pe bani publici. Va primi 2,4 milioane de lei pentru a organiza conferinţe cu publicul pentru Primăria Sectorului 4, unde primar este Daniel Băluţă, scrie Libertatea.

Publicitate

Firma lui Chirieac nu este singura care se va ocupa de evenimentele primăriei bucureştene. Alte două milioane de lei vor fi încasate de firma Agrafics Communication SRL (o altă entitate abonată la contracte pe bani publici), menţionează aceeaşi sursă.

Contractul, în valoare totală de patru milioane de lei, a fost anunţat astăzi pe site-ul e-licitaţii.ro.

Banii se vor împărţi astfel:

  • Banii vor fi luaţi astfel: DC News Media Group SRL- 2.495.134, 90 lei fără TVA
  • Agrafics Communication SRL – 2. 642.984,39 lei fără TVA

Contractul este valabil doi ani şi ar trebui să fie organizate 24 de conferinţe pentru Primăria Sectorului 4, a declarat Chirieac pentru Libertatea.

Agrafics Communication SRL este deţinută de Ştefănescu Daniela (10% dintre acţiuni) şi Ştefănescu Gabriel Marian (90% dintre acţiuni), care ar deţine şi firma de publicitate Ars Advertising, notează sursa citată.

În trecut, DC News ar fi încasat 15.000 de euro de la CNAIR pentru o „campanie de educaţie rutieră” (Mai multe detalii, AICI).


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Eu Eu
    ***
  • un privitor un privitor
    grasutzu a comentat si el pe aici? Stie el.
  • Vaultboy Vaultboy
    Vai dar cum au sărit pe comentat angajații lu’ Băluță
  • DODO DODO
    mafia psd nu doarme
  • celia celia
    este un acord-cadru! Primaria poate organiza evenimente publice cu specialisti in varii domenii si e normal sa apeleze la o firma care sa ajute la promovare, pentru realizarea de afise, mape, pentru spatiul cel mai potrivit, pentru diseminarea in online.
  • Iuliana Pana Iuliana Pana
    1. Citesc că licitatia a fost demarată acum 4 luni. 2. În perioada asta nu se fac evenimente publice. 3. Dacă va fi nevoie de informare publică pe marginea a ce desfășoară primarul pentru locuitorii Sectorului 4 (parcări, piețe modernizate, sute de locuri de joacă, spital de stomatologie, secție de primiri-urgențe nou-nouță, drumuri lărgite!), acordul-cadru va permite primăriei să o poată face, prin organizarea unor evenimente publice, cu oameni din sector, cu Q&A.
  • Ruxandra Ruxandra
    ***
  • Raluca Manea Raluca Manea
    Banii ăștia nu se vor plăti, că nu e contract direct și vin alegerile. Altfel, e nevoie de campanii de informare și promovare pe marginea a ce face o autoritate locală pentru cetățeni. De exemplu, voi știți cine e primar la Sectorul 5? Dar la 6? Dar la 2?
  • Iuli Iuli
    Antena Group a mai facut un sait de vanzari: ReduStore.ro - site care aduna peste 100 de alte site-uri, ca un fel de glami.ro
  • Sorin Sorin
    Cand dcnews apartine celui ce arunca dejectii in emisiunile *** la ce puteam sa ne asteptam.trista figura de asazis ziarist in gusa de o tona are loc multa mizerie ce asteapta sa fie improscata.
  • Sorin Sorin
    Cand dcnews apartine celui ce arunca dejectii in emisiunile *** la ce puteam sa ne asteptam.trista figura de asazis ziarist in gusa de o tona are loc multa mizerie ce asteapta sa fie improscata.
  • Adi Adi
    Aruncă bani exact acolo unde ,,trebuie,, Se fac deja contracte pentru anul viitor. Vin alegerile, primarii PSD zboară dar contracte raman. Vă dați seama ce ,,obiectiv,, e acest personaj pe la emiaiunile de la Antena 3!
  • Iuli Iuli
    Adică astia arunca banii pe timp de criza? România...

Trimite un comentariu

sus