Skip to main content

DC News, contract de peste două milioane de lei cu Primăria Sectorului 4. Firma lui Bogdan Chirieac trebuie să organizeze 24 de evenimente

 
DC News, contract de peste două milioane de lei cu Primăria Sectorului 4. Firma lui Bogdan Chirieac trebuie să organizeze 24 de evenimente
Sursa foto: Antena 3

Publicația DC News, condusă de Bogdan Chirieac, a câștigat un nou contract pe bani publici. Va primi 2,4 milioane de lei pentru a organiza conferințe cu publicul pentru Primăria Sectorului 4, unde primar este Daniel Băluță, scrie Libertatea

Firma lui Chirieac nu este singura care se va ocupa de evenimentele primăriei bucureștene. Alte două milioane de lei vor fi încasate de firma Agrafics Communication SRL (o altă entitate abonată la contracte pe bani publici), menționează aceeași sursă.

Contractul, în valoare totală de patru milioane de lei, a fost anunțat astăzi pe site-ul e-licitații.ro.

Publicitate

Banii se vor împărți astfel:

  • Banii vor fi luați astfel: DC News Media Group SRL- 2.495.134, 90 lei fără TVA
  • Agrafics Communication SRL – 2. 642.984,39 lei fără TVA

Contractul este valabil doi ani și ar trebui să fie organizate 24 de conferințe pentru Primăria Sectorului 4, a declarat Chirieac pentru Libertatea. 

Agrafics Communication SRL este deţinută de Ştefănescu Daniela (10% dintre acţiuni) şi Ştefănescu Gabriel Marian (90% dintre acţiuni), care ar deține și firma de publicitate Ars Advertising, notează sursa citată. 

În trecut, DC News ar fi încasat 15.000 de euro de la CNAIR pentru o „campanie de educație rutieră” (Mai multe detalii, AICI). 
 


 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • este un acord-cadru! Primaria poate organiza evenimente publice cu specialisti in varii domenii si e normal sa apeleze la o firma care sa ajute la promovare, pentru realizarea de afise, mape, pentru spatiul cel mai potrivit, pentru diseminarea in online.
  • 1. Citesc că licitatia a fost demarată acum 4 luni. 2. În perioada asta nu se fac evenimente publice. 3. Dacă va fi nevoie de informare publică pe marginea a ce desfășoară primarul pentru locuitorii Sectorului 4 (parcări, piețe modernizate, sute de locuri de joacă, spital de stomatologie, secție de primiri-urgențe nou-nouță, drumuri lărgite!), acordul-cadru va permite primăriei să o poată face, prin organizarea unor evenimente publice, cu oameni din sector, cu Q&A.
  • Banii ăștia nu se vor plăti, că nu e contract direct și vin alegerile. Altfel, e nevoie de campanii de informare și promovare pe marginea a ce face o autoritate locală pentru cetățeni. De exemplu, voi știți cine e primar la Sectorul 5? Dar la 6? Dar la 2?
  • Antena Group a mai facut un sait de vanzari: ReduStore.ro - site care aduna peste 100 de alte site-uri, ca un fel de glami.ro
  • Cand dcnews apartine celui ce arunca dejectii in emisiunile *** la ce puteam sa ne asteptam.trista figura de asazis ziarist in gusa de o tona are loc multa mizerie ce asteapta sa fie improscata.
  • Cand dcnews apartine celui ce arunca dejectii in emisiunile *** la ce puteam sa ne asteptam.trista figura de asazis ziarist in gusa de o tona are loc multa mizerie ce asteapta sa fie improscata.
  • Aruncă bani exact acolo unde ,,trebuie,, Se fac deja contracte pentru anul viitor. Vin alegerile, primarii PSD zboară dar contracte raman. Vă dați seama ce ,,obiectiv,, e acest personaj pe la emiaiunile de la Antena 3!

Trimite un comentariu