Skip to main content

Chef Scărlătescu, juratul de la Chefi la Cuțite, și-a făcut site de delivery. Gătește și livrează mâncare la „casoletă”

 
Chef Scărlătescu, juratul de la Chefi la Cuțite, și-a făcut site de delivery. Gătește și livrează mâncare la „casoletă”

Scărlătescu îți livrează mâncarea la „casoletă”. Chef Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei trei jurați ai show-ului Chefi la cuțite de la Antena 1, și-a lansat platforma de delivery casolet.ro.

Pe site se poate comanda mancare, iar pachetele sunt livrate direct acasă. De gătit se ocupă juratul de la Antena 1, alături de echipa sa. 

Proiectul va continua și după Paște, meționează Scărlătescu. 

Publicitate

Chef Cătălin Scărlătescu, despre site-ul să de delivery:

„E un proiect la care mă gândesc de ceva vreme, dar întotdeauna eram prins cu altele. Perioada asta am folosit-o pentru a pune la punct casolet.ro, pentru că la fiecare sărbătoare oamenii mă întreabă de unde pot lua cozonac, sau coaste, sau drob.

Am intrat în bucătărie acum câteva zile pentru că din momentul în care am format echipa am stat cu toții în izolare 2 săptămâni, să fim safe și să respectăm toate procedurile.

Este un proiect care va continua și după Paște, funcționând ca un site de delivery, unde oamenii pot comanda de mâncare în fiecare zi”, a spus acesta. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Scoicile, sunt delicioase! Felicitări, domnule Scarlatescu! Mâine voi cumpara 2 portii. O porție, i-o voi duce mamei mele.
  • Dacă e la fel de bună mâncarea ca aceea pe care o servea pe litoral atunci eșecul e garantat. Scump și prost, asta era rețeta succesului.
  • produse cu pret de restaurant dar fara restaurant :)
    si ati uitat un (P) de la publicitate. sau era o stire despre media?

Trimite un comentariu