Skip to main content

Chefii se întorc la cuțite, însă doar pentru două ediții. Nicolai Tand, Antonio Passarelli și alți șapte chefi vor fi concurenți

 
Chefii se întorc la cuțite, însă doar pentru două ediții. Nicolai Tand, Antonio Passarelli și alți șapte chefi vor fi concurenți

Chefi la cuțite pentru două ediții. Antena 1 aduce, la finalul lunii aprilie, două seri ale show-ului cu chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu. Totul va sta sub titlul Titani la cuțite

De ce această denumire?

Emisiunea va fi pe 29 și 30 aprilie, iar formatul va arată ușor diferit față de cel obișnuit. În loc de concurenții care vin în mod normal, de această dată vor fi tot „chefi” cunoscuți, după cum anunță reprezentanții postului. 

Publicitate

Nume ca Nicolai Tand, Gabi Toader, Orlando Zaharia, Stefan Popescu, Antonio Passarelli, Simona Pope, Florin Ivan, Maria Burlacu și Gabriela Pascaru vor fi jurizați „pe nevăzute” în show-ul Antenei 1. 

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu vor juriza preparatele, iar premiul pus în joc va fi o statuie cu unul dintre cei trei chefi, care va sta în platoul emisiunii când vor avea loc filmările pentru sezonul opt. 

Reamintim că planurile posturilor TV au fost date peste cap de pandemia de coronavirus. Filmările mai multe show-uri, printre care și Chefi la cuțite sezonul opt, au fost întrerupte. 

Mecanismul celor două ediții. Cei nouă chefi vor pregăti câte un preparat. La fel ca și în cazul degustărilor pe nevăzute, chefii vor încerca să ghicească cui aparține fiecare farfurie și își vor forma echipele în funcție de ce gustă.

Fiecare echipă va avea apoi de gătit pornind de la o anumită temă, iar de această dată Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu trec și ei la treabă. Câștigătorii vor fi stabiliți în urma degustărilor efectuate de diverși invitați.

Ce spun Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu?

Cătălin Scărlătescu: „A fost o altfel de competiție chiar și pentru noi. Dar a ieșit foarte mișto. Suntem cu toții din aceeași breaslă, ne știm de ani de zile, dar nu am mai avut ocazia să gătim împreună până acum și, vă dați seama, fiecare are păsărelele lui în bucătărie. A ieșit..ce trebuie.”

Florin Dumitrescu: „Nivelul competiției va fi unul foarte ridicat, farfuriile vor arăta spectaculos, trecem la un alt nivel de data asta. În plus, nu vom mai da sfaturi de pe margine, ci vom fi și noi în mijlocul acțiunii și vom găti cot la cot cu cei din echipa noastră.”

Sorin Bontea: „A fost prima oară când noi trei ne-am revăzut după ce m-am întors din Asia Express. Se lasă cu cadouri, glume cât cuprinde, dar la final ajungem la cuțite. Eu am prins și mai tare gustul competiției, mi-a fost dor de bucătărie și...cine nu ar vrea să i se ridice statuie.”

GALERIE FOTO

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Frumoasa initiativa acestei emisiuni! Insa, lipseste un bucatar extrem de popular. Ma refer la domnul Horia Virlan. Oare a fost invitat?
  • jk, pai daca tine pandemia pana pe la sfarsitul anului, ce mai da Antena 1 ? Sau Pro TV.
    Vine vara acum, avem vacanta, multe posturi TV au doar reluari. Mai bine pastrezi ce mai ai si le dai la toamna. Sa nu ne miram daca avem Romanii au talent editiile live la toamna.

Trimite un comentariu