Skip to main content

Asia Express, sezonul trei, îşi află câştigătorii diseară. Finala, între Chef Bontea şi Răzvan Fodor sau Speak şi Ştefania

 
Asia Express, sezonul trei, îşi află câştigătorii diseară. Finala, între Chef Bontea şi Răzvan Fodor sau Speak şi Ştefania

UPDATE. Echipa formată din Chef Sorin Bontea şi Răzvan Fodor a câştigat finala Asia Express (sezon trei) şi şi-a adjudecat premiul de 30.000 de euro.

Publicitate

FINALA. Drumul Comorilor ajunge la final. Asia Express îşi dispută marea finală a sezonului trei în această seară, de la ora 20:30.

Două echipe se luptă pentru premiul de 30.000 de euro, pus la bătaie în show-ul Antenei 1. Este vorba despre:

  • Speak şi Ştefania
  • Răzvan Fodor şi Sorin Bontea

Sunt singurele două echipe care au mai rămas în joc, după ce în competiţia prezentată de Gina Pistol au intrat nouă. Ultimii care au părăsit Asia, aseară, au fost Adda şi Cătălin.

Show-ul crescut foarte mult în audienţe, în ultimele săptămâni. A debutat la jumătatea lui februarie, cu o medie de 1,2 milioane de telespectatori pe minut, iar în ultimele ediţii a atins chiar recorduri de audienţă. De exemplu, luni, în a doua zi de Paşte, show-ul a numărat 1,8 milioane de telespectatori în medie.

Asia Express este un format produs de Mona Segall la Antena 1, care îşi află diseară câştigătorii sezonului trei. Această ediţie a fost filmată în Filipine şi Taiwan.

Primul sezon, câştigat de Ana Baniciu şi Raluka, a fost filmat în Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda.

Al doilea sezon Asia Express, filmat în India şi Sri Lanka, a fost câştigat de CRBL şi Oase.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdanescu Bogdanescu
    Hai cu audienta finalei Asia. Ca sa scapam de postacii antenisti de genul lui mile Mile Razvan RzV Mario Mihai Andrei si altii.
    Ca de maine, nu ii mai vezi comentand. La fel si siteul asta. O sa dea audientele doar cu Romanii au talent. Altele nu.
  • Iuli Iuli
    @Alin emisiunea a ținut până pe la 23.45, nu este mai scurtă
  • Bogdan Bogdan
    Deja se stia ca vor castiga. Uite de ce:Asia Express intre Reactoare a fost o FACATURA cu F mare si negru care o spulbera pe Gina Pistol pana la sange. Iata de ce:In faza unde trebuiau sa aduca 20 de oameni intr-un patrat,Adda si Catalin si Speak si Stefania nu au reusit,dar cum *** au reusit Razvan si Fodor sa le aduca instant? Si cand vad avansarea lor - adica celelalte echipe colinda pe la autostop si aceste Reactoare,prima masina gata. Deja stiam de o saptamana ca vor castiga FARA SA MA UIT LA ARTICOLELE DE DINAINTE DE FINALA,doar din instinct. Asa este geo,Finala fara suspans.
  • Mihai Mihai
    Asa si cand te uiti la The Avengers stii ca superoii vor castiga, dar tot te uiti, nu? Sau te iei de regizor si il bati ca nu castiga cei rai ca sa fie altceva?
  • BLOO BLOO
    De Duminică 26 Aprilie se Reedifuzează Asia Express: Drumul Dragonului Sezonul 1 iar zilele Vor fi: Duminică: 20:00, Luni și Marți: 20:30
  • Clausian Clausian
    Era la mintea cocosului ca Bontea castiga.
    Daca il aduci pe Scarlatescu in urmatorul sezon, stii deja cine castiga.
  • Alin Alin
    Chiar sunt curios ce audiențe va scoate Antenuța cu finala din seara asta, mă aștept la peste 2 milioane, mai ales că emisiunea e mai scurtă, până la 22:45.
  • Mario Mario
    Eu nu sunt PR-ul nimanui, @geo, dar sunt fan Asia express. E o emisiune tare faina, orice ar spune unii postaci ai postului de televiziune concurent! Cea mai buna emisiune din Romania!
  • geo geo
    Mario si Mihai, noii PRisti de la A 1 dupa ce comentariile lui Mile sunt sterse.
    Continuati, baieti, continuati !
  • Mario Mario
    "emy, Lasa ca se termina curand si Rat, in acceasi situatie sunt toate televiziunile, daca nu ar fi fost pandemia, ar fi intrat Chefi la cutite imediat dupa Asia express, asa ca...
  • Mario Mario
    @Mihai, Geo minte ca se stie de o luna! Doar de o saptamana au aparut niste informatii, pana fix acum o saptamana majoritatea celor care urmaresc emisiunea spuneau ca au castigat altii decat cei despre care se zvoneste recent ca au castigat! Sunt un fan al emisiunii si stiu in mare parte ce s-a discutat!
    Si chiar daca s-a aflat, tot s-a uitat lumea, dovada si audienta de luni, cand s-au uitat in medie 1,8 milioane de oameni!
    Cred ca "Asia express" va sari de 2 milioane de telespectatori in seara asta.
  • Mihai Mihai
    Stiu ca iar o sa imi fie sters commentul, ca de obicei, dar din nou spun: ce se activeaza acum postacii PRO TV. Disperare mare intre postaci daca se tot activeaza la orice articol despre Antene, disperare mare!
    @geo: asa, si? Si la filme stii ce se intampla, cum se termina, dar tot te uiti. Asa ca normal ca se uita atatia oameni, chiar daca stiu cine va castiga :)) disperare mare intre voi, postacii PRO TV, nu?
  • Iuli Iuli
    De precizat: de duminica (26 Aprilie) Antena1 vrea sa mai mulgă din AsiaExpress și aduce Sezonul 2
  • geo geo
    Finala fara suspans. De o luna de zile se stie cine a castigat !

Trimite un comentariu

sus