Skip to main content

FOTO. Fiecare cu coperta sa. Ediţie specială GSP: 12 coperte, fiecare cu un sportiv la el acasă. Drăgulescu, Copil, Ana Maria Popescu sau Robert Glinţă, printre ei

 
Colaj | Gazeta Sporturilor
Colaj | Gazeta Sporturilor

EDIŢIE SPECIALĂ GSP. „Dorul de sport” a fost marcat într-o ediţie specială a Gazetei Sporturilor: 12 sportivi, pe 12 coperte ale ziarului. Toţi în aceeaşi zi.

Publicitate

Iniţiativa, sub hashtag-ul #dordesport, marchează pauza forţată pe care a luat-o sportul mondial, cu cele mai importante competiţii ale planetei - Jocurile Olimpice şi Europeanul de Fotbal - amânate din cauza epidemiei de Coronavirus.

Marian Drăgulescu, Marius Copil, Ana Maria Popescu (Brânză), Robert Glinţă sau canotoarea Denisa Tălvescu sunt doar câteva din numele sportului românesc care apar în ediţia specială, de azi, a Gazetei Sporturilor.

Fiecare, în propria sufragerie, dar echipaţi de competiţie, totul într-o proiect foto semnat de fotoreporterul Raed Krishan.

„Gazeta Sporturilor îşi onorează sportivii cu o ediţie specială: ziarul de azi are 12 coperte, fiecare cu câte un sportiv imortalizat la el acasă, dar costumat în echipament de competiţie

Fotoreporterul Raed Krishan a mers acasă la fiecare, ca şi cum s-ar fi dus la cele mai importante competiţii, decupând o clipă de normalitate dintr-un prezent agitat”, după cum îşi prezintă publicaţia proiectul special de astăzi.

GALERIE FOTO via GSP | Foto - Raed Krishan

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus