Skip to main content

FOTO. Fiecare cu coperta sa. Ediție specială GSP: 12 coperte, fiecare cu un sportiv la el acasă. Drăgulescu, Copil, Ana Maria Popescu sau Robert Glință, printre ei

 
FOTO. Fiecare cu coperta sa. Ediție specială GSP: 12 coperte, fiecare cu un sportiv la el acasă. Drăgulescu, Copil, Ana Maria Popescu sau Robert Glință, printre ei
Colaj | Gazeta Sporturilor

EDIȚIE SPECIALĂ GSP. „Dorul de sport” a fost marcat într-o ediție specială a Gazetei Sporturilor: 12 sportivi, pe 12 coperte ale ziarului. Toți în aceeași zi.

Inițiativa, sub hashtag-ul #dordesport, marchează pauza forțată pe care a luat-o sportul mondial, cu cele mai importante competiții ale planetei - Jocurile Olimpice și Europeanul de Fotbal - amânate din cauza epidemiei de Coronavirus.

Marian Drăgulescu, Marius Copil, Ana Maria Popescu (Brânză), Robert Glință sau canotoarea Denisa Tălvescu sunt doar câteva din numele sportului românesc care apar în ediția specială, de azi, a Gazetei Sporturilor. 

Publicitate

Fiecare, în propria sufragerie, dar echipați de competiție, totul într-o proiect foto semnat de fotoreporterul Raed Krishan.

„Gazeta Sporturilor își onorează sportivii cu o ediție specială: ziarul de azi are 12 coperte, fiecare cu câte un sportiv imortalizat la el acasă, dar costumat în echipament de competiție

Fotoreporterul Raed Krishan a mers acasă la fiecare, ca și cum s-ar fi dus la cele mai importante competiții, decupând o clipă de normalitate dintr-un prezent agitat”, după cum își prezintă publicația proiectul special de astăzi. 

GALERIE FOTO via GSP | Foto - Raed Krishan

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu