Skip to main content

INTERVIU. Cum se vede serialul Westworld, de pe HBO, prin ochii celor doua personaje principale feminine? - „E greu să îmi dau seama cum să articulez fără a da spoilere”

 
INTERVIU. Cum se vede serialul Westworld, de pe HBO, prin ochii celor doua personaje principale feminine? - „E greu să îmi dau seama cum să articulez fără a da spoilere”

INTERVIU. „Din perspectiva rolului meu, acesta este sezonul la care am ştiut mai mult decât în cele anterioare. Înainte, nu ştiam mai nimic, niciodată. Şi câteodată nu aflam lucruri până în noaptea de dinaintea filmărilor”, spune Tessa Thompson, care-i dă viaţă lui Charlotte Hale în serialul Westworld de pe HBO.

Publicitate

Cum se vede serialul Westworld, de pe HBO, prin ochii celor doua personaje principale feminine: Evan Rachel Wood şi Tessa Thompson. Cele două actriţe dau viaţă în serial personajelor Dolores Abernathy şi Charlotte Hale.

Sezonul trei din serialul Westworld a debutat la jumătatea lunii martie, pe HBO şi HBO GO. Din interviul pus la dispoziţie de HBO România, cu Evan Rachel Wood şi Tessa Thompson, aflăm printre altele:

  • Cum evoluează cele două figuri feminine ale producţiei în sezonul trei
  • Cum văd cele două actriţe rolurile pe care le interpretează
  • Cum e relaţia lor cu noul personaj Caleb, jucat de Aaron Paul (actorul care i-a dat viaţă lui Jesse Pinkman în serialul Breaking Bad)

Interviul cu cele două personaje din Westworld, pe Paginadeseriale.ro


Unde vă reîntâlnim pe amândouă la începutul sezonului al treilea, faţă de unde v-am lăsat la finalul sezonului al doilea?

Evan Rachel Wood: Una dintre întorsăturile de situaţie de la finalul sezonului al doilea, cred, a fost să aflăm că Dolores a părăsit parcul deja. Şi e deja în afară de câteva luni, probabil.

La finalul sezonului al doilea, am lăsat-o pe ea şi pe „carcasa” Hale cu această perlă misterioasă [a unei alte gazde] în interior, în timp ce Bernard a fost reconstruit, iar Dolores s-a întors în propriul corp şi acum face paşi în plus în lumea reală.

Dar cred că oamenii uită că, înainte de acea scenă, ea părăsise deja parcul şi noi nu ştim cu ce s-a ocupat sau cum s-a pregătit în acel timp.

Cred că acela este punctul de pornire al sezonului al treilea: apucăm să vedem ce a făcut.

Tessa Thompson: Iar Charlotte este foarte distrusă, e un lucru complicat despre care să vorbesc.

E greu să îmi dau seama cum să articulez fără a da spoilere şi a strica surpriza, dar cu siguranţă are o misiune şi, cred, trebuie să se confrunte cu viaţa persoanei care se preface că este.

În timpul sezonului are parte de mai mult sau mai puţin succes în această direcţie, în încercarea de a fi constantă în misiunea ei.

VIDEO. Westworld III | Trailer

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus