Skip to main content

INTERVIU. Cum se vede serialul Westworld, de pe HBO, prin ochii celor doua personaje principale feminine? - „E greu să îmi dau seama cum să articulez fără a da spoilere”

 
INTERVIU. Cum se vede serialul Westworld, de pe HBO, prin ochii celor doua personaje principale feminine? - „E greu să îmi dau seama cum să articulez fără a da spoilere”

INTERVIU. „Din perspectiva rolului meu, acesta este sezonul la care am știut mai mult decât în cele anterioare. Înainte, nu știam mai nimic, niciodată. Și câteodată nu aflam lucruri până în noaptea de dinaintea filmărilor”, spune Tessa Thompson, care-i dă viață lui Charlotte Hale în serialul Westworld de pe HBO. 

Cum se vede serialul Westworld, de pe HBO, prin ochii celor doua personaje principale feminine: Evan Rachel Wood și Tessa Thompson. Cele două actrițe dau viață în serial personajelor Dolores Abernathy și Charlotte Hale. 

Publicitate

Sezonul trei din serialul Westworld a debutat la jumătatea lunii martie, pe HBO și HBO GO. Din interviul pus la dispoziție de HBO România, cu Evan Rachel Wood și Tessa Thompson, aflăm printre altele: 

  • Cum evoluează cele două figuri feminine ale producției în sezonul trei
  • Cum văd cele două actrițe rolurile pe care le interpretează
  • Cum e relația lor cu noul personaj Caleb, jucat de Aaron Paul (actorul care i-a dat viață lui Jesse Pinkman în serialul Breaking Bad)

Interviul cu cele două personaje din Westworld, pe Paginadeseriale.ro


Unde vă reîntâlnim pe amândouă la începutul sezonului al treilea, față de unde v-am lăsat la finalul sezonului al doilea?

Evan Rachel Wood: Una dintre întorsăturile de situație de la finalul sezonului al doilea, cred, a fost să aflăm că Dolores a părăsit parcul deja. Și e deja în afară de câteva luni, probabil.

La finalul sezonului al doilea, am lăsat-o pe ea și pe „carcasa” Hale cu această perlă misterioasă [a unei alte gazde] în interior, în timp ce Bernard a fost reconstruit, iar Dolores s-a întors în propriul corp și acum face pași în plus în lumea reală.

Dar cred că oamenii uită că, înainte de acea scenă, ea părăsise deja parcul și noi nu știm cu ce s-a ocupat sau cum s-a pregătit în acel timp.

Cred că acela este punctul de pornire al sezonului al treilea: apucăm să vedem ce a făcut.

Tessa Thompson: Iar Charlotte este foarte distrusă, e un lucru complicat despre care să vorbesc.

E greu să îmi dau seama cum să articulez fără a da spoilere și a strica surpriza, dar cu siguranță are o misiune și, cred, trebuie să se confrunte cu viața persoanei care se preface că este.

În timpul sezonului are parte de mai mult sau mai puțin succes în această direcție, în încercarea de a fi constantă în misiunea ei.

VIDEO. Westworld III | Trailer

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu