Skip to main content

Ion Cristoiu se desparte de Evenimentul Zilei, după nişte contre cu Dan Andronic la România TV. Cristoiu: „Andronic ori părea drogat, ori părea cu misiune”

 
Ion Cristoiu se desparte de Evenimentul Zilei, după nişte contre cu Dan Andronic la România TV. Cristoiu: „Andronic ori părea drogat, ori părea cu misiune”

Ion Cristoiu se rupe de Evenimentul Zilei. Decizia lui Cristoiu de a-şi înceta colaborarea cu Evenimentul Zilei vine după nişte contre cu Dan Andronic, proprietarul publicaţiei, într-o emisiunea de la România TV difuzată în urmă cu câteva seri.

Publicitate

„M-a supărat rău de tot Dan Andronic şi am decis să nu mai colaborez cu Evenimentul Zilei”, a spus Cristoiu într-un material video postat pe canalul său de YouTube.

La rândul său Andronic i-a răspuns într-o postare pe Evz.ro, unde cataloghează mişcarea lui Cristoiu că pe o „decizie bizară”. A publicat şi un e-mail pe care i l-ar fi trimis lui Ion Cristoiu, după emisiunea de la RTV.

Mă aşteptam la chestia asta de când aţi devenit asociat cu Adrian Sârbu. Eram doar curios să văd cum se va întâmpla. (...)

Vreau să vă spun că am dreptul la opinie şi nu cred că-mi puteţi spune ce trebuie să spun în emisiuni.

Este părerea mea şi nu puteţi să mi-o cenzuraţi sau să condiţionaţi în vreun fel colaborarea noastră. Eu nu am condiţionat-o niciodată. Ba chiar dimpotrivă, am acceptat toate cererile dvs, chiar dacă erau împotriva intereselor mele”, a scris Andronic în Evz.

Andronic a mai spus:

„Ca să înţelegeţi puţin de ce s-a supărat Ion Cristoiu vă voi spune că nu cred în motivele pe care le invocă. Înţeleg că l-a deranjat că nu eram de acord cu el pe anumite lucruri legate de Acordul BOR-MAI.

Dacă era ceva serios, mă suna, aşa cum a făcut-o de nenumărate ori. Aşa cum spuneam, sunt motive puerile şi reprezintă doar un pretext. Pentru ce? Nu ştiu şi nici nu mă mai interesează”

Vezi, pe larg, poziţia lui Dan Andronic

De la ce a pornit totul? Contre pe tema acordului BOR-MAI, din de Noaptea de Înviere

Hotărârea lui Ion Cristoiu şi disputa cu Dan Andronic ar fi început în platoul România TV, într-o emisiune lui Victor Ciutacu din urmă cu câteva zile.

Acolo, după cum povesteşte chiar Cristoiu, Andronic „m-a contrazis flagrant în legătură cu acordul BOR-MAI”

Ion Cristoiu a continuat:

Andronic a venit cu o misiune, nu ştiu de unde, de-acasă, din familie, cine l-a trimis, de a mă contra zice flagrant în legătură cu acordul. Lumea n-a mai fost atentă la ce zicea Cristoiu acolo. În seara asta m-am trezit cu Dan Andronic la România TV. Am zis să intru în direct acolo, că na era omul de la Evenimentul Zilei cu care colaboram (până în seara asta că am decis să nu mai colaborez), elevul meu.

M-am trezit cu Dan Andronic, care ori părea drogat, ori părea cu misiune. Eu îi spuneam că în acordul vechi Poliţia distribuie Lumina Sfântă, iar el îmi spune că nu e adevărat. M-a pus într-o încurcătură, până am căutat eu în acord să îi arăt.

Mi s-a mai întâmplat să păţesc chestii de acest fel, dar în general veneau din alte tabere. Mă trezeam brusc la o emisiune cu unul care-mi era adversar, tefelist rău, idiot din ală, divizia presei. Misiunea lui nu era să polemize, că eu discut cu oricine, ci era ca eu să nu zic nimic”, a spus Cristoiu.

VIDEO. Patriarhul Daniel nu putea semna un acord decât cu apostolul Pavel

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    Maestru Cristoiu este demult expirat ! noroc cu TvR ca-l pune sa ridice-n slavi PSD-ul si asa mai ia si el un ban ( cam murdar ) Nu mai are demult o analiza pertinenta, profesionala A devenit un mercenar. Unde-i cristoiu de la ,,zig-zag,, ?
  • Adi Adi
    Și turnătorii se mai ceartă turnătorii intre ei.
  • Gogu Gogu
    Rămâne Mirel curea,alt ....derbedeu PSD.
  • margot margot
    Coroiu e un ramolit
  • livia pila livia pila
    Din cauza acesti vesti, îmi este de-a dreptul imposibil să mai am Sărbători pascale. Totusi. Cine e Cristoiu? Cine e Dan Andronic?

Trimite un comentariu

sus