Skip to main content

Ion Cristoiu se desparte de Evenimentul Zilei, după niște contre cu Dan Andronic la România TV. Cristoiu: „Andronic ori părea drogat, ori părea cu misiune”

 
Ion Cristoiu se desparte de Evenimentul Zilei, după niște contre cu Dan Andronic la România TV. Cristoiu: „Andronic ori părea drogat, ori părea cu misiune”

Ion Cristoiu se rupe de Evenimentul Zilei. Decizia lui Cristoiu de a-și înceta colaborarea cu Evenimentul Zilei vine după niște contre cu Dan Andronic, proprietarul publicației, într-o emisiunea de la România TV difuzată în urmă cu câteva seri. 

„M-a supărat rău de tot Dan Andronic și am decis să nu mai colaborez cu Evenimentul Zilei”, a spus Cristoiu într-un material video postat pe canalul său de YouTube. 

Publicitate

La rândul său Andronic i-a răspuns într-o postare pe Evz.ro, unde cataloghează mișcarea lui Cristoiu că pe o „decizie bizară”. A publicat și un e-mail pe care i l-ar fi trimis lui Ion Cristoiu, după emisiunea de la RTV.

Mă așteptam la chestia asta de când ați devenit asociat cu Adrian Sârbu. Eram doar curios să văd cum se va întâmpla. (...)

Vreau să vă spun că am dreptul la opinie și nu cred că-mi puteți spune ce trebuie să spun în emisiuni.

Este părerea mea și nu puteți să mi-o cenzurați sau să condiționați în vreun fel colaborarea noastră. Eu nu am condiționat-o niciodată. Ba chiar dimpotrivă, am acceptat toate cererile dvs, chiar dacă erau împotriva intereselor mele”, a scris Andronic în Evz. 

Andronic a mai spus:

„Ca să înțelegeți puțin de ce s-a supărat Ion Cristoiu vă voi spune că nu cred în motivele pe care le invocă. Înțeleg că l-a deranjat că nu eram de acord cu el pe anumite lucruri legate de Acordul BOR-MAI.

Dacă era ceva serios, mă suna, așa cum a făcut-o de nenumărate ori. Așa cum spuneam, sunt motive puerile și reprezintă doar un pretext. Pentru ce? Nu știu și nici nu mă mai interesează”

Vezi, pe larg, poziția lui Dan Andronic 

De la ce a pornit totul? Contre pe tema acordului BOR-MAI, din de Noaptea de Înviere

Hotărârea lui Ion Cristoiu și disputa cu Dan Andronic ar fi început în platoul România TV, într-o emisiune lui Victor Ciutacu din urmă cu câteva zile. 

Acolo, după cum povestește chiar Cristoiu, Andronic „m-a contrazis flagrant în legătură cu acordul BOR-MAI”

Ion Cristoiu a continuat:

Andronic a venit cu o misiune, nu știu de unde, de-acasă, din familie, cine l-a trimis, de a mă contra zice flagrant în legătură cu acordul. Lumea n-a mai fost atentă la ce zicea Cristoiu acolo. În seara asta m-am trezit cu Dan Andronic la România TV. Am zis să intru în direct acolo, că na era omul de la Evenimentul Zilei cu care colaboram (până în seara asta că am decis să nu mai colaborez), elevul meu.

M-am trezit cu Dan Andronic, care ori părea drogat, ori părea cu misiune. Eu îi spuneam că în acordul vechi Poliția distribuie Lumina Sfântă, iar el îmi spune că nu e adevărat. M-a pus într-o încurcătură, până am căutat eu în acord să îi arăt.

Mi s-a mai întâmplat să pățesc chestii de acest fel, dar în general veneau din alte tabere. Mă trezeam brusc la o emisiune cu unul care-mi era adversar, tefelist rău, idiot din ală, divizia presei. Misiunea lui nu era să polemize, că eu discut cu oricine, ci era ca eu să nu zic nimic”, a spus Cristoiu. 

VIDEO. Patriarhul Daniel nu putea semna un acord decât cu apostolul Pavel 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu